Siirry suoraan sisältöön

Syöpä ja työelämä -verkkovertaisilta

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Syöpä ja työelämä -aiheiseen verkkovertaisiltaan! Yhteisen illan tavoite on tarjota tietoa ja vertaistukea sairauden vaikutuksista muun muassa työ- ja toimintakykyyn, työhön paluuseen sekä osallisuuteen liittyvistä kokemuksista ja kysymyksistä.

Verkkovertaisiltaamme alustavat kokemuspuheenvuorossa Heini Alsio ja Suomen Syöpäpotilaat ry:n erityisasiantuntija (vaikuttamistyö ja työelämä) Emma Andersson. Emma on luotsannut ”Elossa ja osallisena myös työelämässä” -hanketta SSP:ssa vuosina 2017-2021.

Verkkovertaisilta toteutetaan etäkohtaamisena MS Teams- alustalla. Saat linkin osallistumista varten viimeistään tapahtumapäivänä ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen verkkovertaisiltaan: https://link.webropolsurveys.com/S/6115BC335ADFDB33

Lisätietoa teemastamme löydät sairastuneille ja ammattilaisille suunnatulta kotisivulta ”Minä, syöpä ja työ – Hyvänlaatuista työtä syövästä huolimatta: Minä, syöpä ja työ | Hyvänlaatuista työtä syövästä huolimatta (syopajatyo.fi)

Syöpä ja työelämä -teemaista vertaiskeskustelua varten on myös SSP:n ylläpitämä potilasverkosto, jossa on mahdollista suljetussa ryhmässä läpikäydä vertaistuellista keskustelua aiheesta. Lisätietoa verkostosta: Hyvänlaatuinen työ -verkosto | Suomen Syöpäpotilaat (syopapotilaat.fi)

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Lisätietoa verkkovertaisillasta SSP:n Miia Merikalliolta, miia.merikallio(at)syopapotilaat.fi.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)