Siirry suoraan sisältöön

Sykerön infektioriskitön virkistysleiri Meri-Karinassa

Sykerö järjestää infektioriskittömän virkistysleirin sykeröläisille, Syöpyköille ja Eppuleille. Leiri täysihoidolla on osallistujille maksuton, ja se soveltuu infektioriskissä oleville. Varmistathan kuitenkin lääkääriltä, että osallistuminen on mahdollista. Leiri alkaa päivällisellä perjantaina 31.1. klo 17.00 (saapuminen aikaisintaan klo 16) ja päättyy sunnuntaina 2.2. iltapäiväkahviin.

Viikonlopun ajaksi lapsille ja nuorille on varattu kesän kursseilta ja lastenhoitopäivistä tutut hoitajat ja heidän järjestämänsä ohjelma, jossa huomioidaan lasten ja nuorten ikä. Aikuisille on järjestettyä ohjelmaa, kuten keskustelua ja liikuntaa, sekä vapaata oleilua yhdessä tai erikseen, omien mieltymysten mukaan. Lauantaina järjestetään perheiden yhteinen illanvietto. Kaikki järjestetty ohjelma on vapaaehtoista. Tutustu tästä viikonlopun aikatauluu. Varsinainen ohjelma lähetetään osallistujille ennen leiriä.

Aikuisille on tarjolla kosmetologin pikahoitoja (kasvo-, käsi- tai jalkahoito) ja hierontaa omavastuuhinnalla 10 €. Valitettavasti hoitoihin ja hierontaan ei pääse aivan jokainen, joten halukkaiden joukosta arvotaan onnelliset. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat hierontaan tai/ja hoitoon. Kerrothan myös minkä hoidon valitset.

Ilmoittautuminen osoitteeseen sykero@lssy.fi 12.1.2020 mennessä. Kirjoitathan viestin otsikoksi ”Virkistysleiri”. Varmistus mukaan pääsystä lähetetään viimeistään 13.1.2020.

Ilmoittautuessasi kerro:

– leirille osallistuvien nimet

– lasten iät

– onko lapsi infektioeristyksessä

– erityistoiveet viikonlopulle

– erityisruokavaliot

– jos osallistut vain osaan päivistä

– jos voit tarvittaessa yöpyä kotona

– haluatko hierontaan tai/ja hoitoon

– mistä potilaskerhosta tulette (Sykerö/Syöpykät/Eppulit)
– oletteko aikaisemmin osallistuneet virkistysleirille

Mikäli tulijoita on enemmän kuin huoneita on vapaana, etusijalla ovat infektioeristyksessä olevat sekä he, jotka eivät aiemmin ole päässeet osallistumaan virkistysleirille. Mikäli vielä tämän jälkeen tulijoita on enemmän kuin vapaita huoneita, etusijalla ovat sykeröläiset. Sykerö pidättää itsellään oikeuden valita osallistujat. Jos perheellänne on mahdollista osallistua leirille yöpyen kotona, kerrothan tämän ilmoittautuessasi. Vanhempien ollessa estyneitä osallistumaan isovanhemmat ovat tervetulleita vanhempien sijaan.

Mikäli et ilmoittautumisestasi huolimatta pääsekään osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi välittömästi!  Viime hetken peruuntumisista (alle viikko ennen leiriä) ilman perusteltua syytä tai saapumatta jättämisestä Sykerö pidättää oikeuden laskuttaa ilmoittautujaa Sykerölle aiheutuvien kustannusten mukaan.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)