Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: Virkistysleiri Meri-Karinassa

Tervetuloa virkistysleirille Meri-Karinaan! Leiri alkaa päivällisellä perjantaina 2.8. klo 17.00 (saapuminen aikaisintaan klo 16) ja päättyy sunnuntaina 4.8. iltapäiväkahviin. Leiri täysihoidolla on osallistujille maksuton. Sykeröläisten lisäsi haluamme kutsua virkistysleirille mukaan myös Syöpykät ja Eppulit.

Viikonlopun ajaksi lapsille ja nuorille on varattu kesän kursseilta ja lastenhoitopäivistä tutut hoitajat ja heidän järjestämä mukava ohjelma lasten ja nuorten ikä huomioiden. Jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä. Jokaisena päivänä on myös mahdollista uida. Aikuisille on sekä järjestettyä ohjelmaa, kuten keskustelua, että vapaata olemista yhdessä tai erikseen, omien mieltymysten mukaan. Lauantaina on myös perheiden yhteinen illanvietto. Kaikki järjestetty ohjelma on vapaaehtoista.

Aikuisille on luvassa myös kosmetologin pikahoitoja (kasvo- tai jalkahoito) ja mahdollisesti hierontaa omavastuuhinnalla 10 €. Valitettavasti hoitoihin ja hierontaan aivan kaikki eivät pääse, joten halukkaiden joukosta arvotaan onnelliset. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat hierontaan tai/ja hoitoon. Kerro myös, haluaisitko kasvo- vai jalkahoidon.

Ilmoittautuminen leirille on alkanut ja jatkuu 30.6. saakka. Mukaanpääsystä lähetetään varmistus viimeistään 5.7. Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sykero@lssy.fi(avautuu uudessa ikkunassa). Huomioithan, että leiri sopii infektioeristyksissä oleville. Osallistuthan vain terveenä, ja eristyksissä olevat varmistavat lääkäriltä, että osallistuminen on mahdollista.

Kerro seuraavat asiat ilmoittautuessasi:

–  ketkä osallistuvat leirille

– lasten iät
– onko lapsi infektioeristyksessä

– erityiset toiveet viikonlopulle
– erityisruokavaliot

– jos osallistut vain osaan päivistä
– jos voit tarvittaessa yöpyä kotona

– haluatko hierontaan tai/ja hoitoon
– mistä potilaskerhosta tulette (Sykerö/Syöpykät/Eppulit)

– oletko aikaisemmin osallistunut virkistysleirille

Koko Meri-Karina on käytössämme viikonlopun ajan. Mikäli tulijoita on enemmän kuin huoneita, ovat ensisijalla infektioeristyksessä olevat sekä he, jotka eivät aiemmin ole päässeet osallistumaan virkistysleirille. Mikäli vielä tämän jälkeen on ylitunkua, etusijalla ovat sykeröläiset. Sykerö pidättää itsellään oikeuden valita osallistujat. Jos perheellänne on mahdollista osallistua leirille yöpyen kotona, kerrothan senkin ilmoittautuessasi. Vanhempien ollessa estyneitä osallistumaan isovanhemmat ovat tervetulleita vanhempien sijaan.

Mikäli et ilmoittautumisestasi huolimatta pääsekään osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi välittömästi! Viime hetken peruuntumisista (1 viikko ennen leiriä) ilman lääkärintodistusta Sykerö pidättää oikeuden laskuttaa ilmoittautujaa Sykerölle aiheutuvien kustannusten mukaan.

 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)