Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: sisarusten sairaalaseikkailu

TYKS ja Lounais-Suomen Syöpäyhdistys järjestävät päivän syöpää sairastavien lasten sisaruksille keskiviikkona 17.4.2019 klo 10-15. Päivä järjestetään TYKS:ssä. Päivän aikana vierailemme työpisteissä, jotka ovat sisaruksen hoidon kannalta merkittäviä. Käymme siis monissa jännittävissä ja yllättävissä paikoissa. Päivä sisältää myös tunnetyöskentelyä ja lounaan.

Päivä on tarkoitettu lapsille, joiden sisarukset ovat hoidossa tai seurannassa lasten ja nuorten veri- ja syöpäsairauksien osastolla ja poliklinikalla. Tämä päivä on suunniteltu niin, että ohjelma soveltuu eskari-ikäisille ja sitä vanhemmille. Päivän ohjaajina ovat LSSY:n lapsiperhekoordinaattori Pia Ilves ja TYKS:n sairaanhoitajat Mari Holmberg ja Johanna Viitanen.

Ilmoittautuminen sairaalaseikkailuun tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen: sykero@lssy.fi viimeistään keskiviikkona 10.4.2019. Kirjoita viestin aiheeksi sisaruspäivä ja ilmoita viestissä seuraavat tiedot:

1. lapsen nimi / lasten nimet

2. lapsen ikä / lasten iät

3. milloin sisaruksen syöpä on diagnosoitu

4. mahdolliset lisätiedot, kuten allergiat

Lisätiedot päivästä ilmoitetaan perheille 12.4.2019 mennessä. Lisätietoja: sykero@lssy.fi(avautuu uudessa ikkunassa) tai vetäjiltä (yhteystiedot alla).

Ystävällisin terveisin,

Pia Ilves                                    pia.ilves@lssy.fi/044 451 5655 (ma ja ke)

Mari Holmberg                       mari.holmberg@tyks.fi

Johanna Viitanen                   johanna.viitanen@tyks.fi

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)