Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: retki eläin- ja puuhapuisto Zoolandiaan

Tervetuloa viettämään hauskaa päivää Lietoon eläin- ja puuhapuisto Zoolandiaan! Sisäänpääsy pääsisäänkäynnin kautta klo 15. Henkilökunta tarkistaa nimilistasta osallistujat. Zoolandia on auki tuon aikana ainoastaan sykeröläisille ja syöpyköille. On tärkeää, että kaikki osallistuvat tapahtumaan täysin terveinä. Tapahtumassa on ehdottoman tärkeää noudattaa kahden metrin turvavälejä muiden perheiden ja Zoolandian henkilökunnan välillä. Infektioriskissä olevat varmistavat osallistumisensa lääkäriltä.

Infektioriskiläiset eivät valitettavasti pääse leikkimään sisäleikkitiloihin, mutta ulkotiloissa on paljon kaikkea kivaa koettavaa! Tarjolla on myös pientä syömistä ja juomista huvittelun lomassa. Retki on ilmainen.

Seuraamme koronavirustilannetta tarkasti. Varmistamme tapahtuman toteutumisen kaikille ilmoittautuneille elokuun ensimmäisellä viikolla. Samalla lähetämme lisätietoja ja hygieniaohjeistuksia ilmoittautuneille. Pidämme auki myös mahdollisuuden tapahtuman rajaukseen niin, että tapahtuma toteutuu vain infektioriskissä oleville.

Ilmoittautuminen osoitteeseen sykero@lssy.fi sunnuntaihin 2.8 mennessä.

Kerro ilmoittautuessasi:

  • kuinka monta henkilöä perheestänne osallistuu
  • onko lapsellanne infektioriskiä
  • jos joku osallistujistanne on alle vuoden ikäinen
  • kuulutko Sykeröön vai Syöpyköihin

 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)