Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: kiipeilykokeilu koululaisille

K2-kiipeilykeskus järjestää ensimmäisen kiipeilykokeilun Sykerön koululaisille! Tapahtumaan mukaan mahtuu 7 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Tapahtuma on tarkoitettu ainoastaan infektioriskin ohittaneille ja infuusioportin tai katetrin poistossa olleille sekä sairastuneen sisaruksille.

Tapahtumassa K2-kiipeilykeskuksen Sophie ohjaa turvallista köysikiipeilyä ja opettaa lapsia ja nuoria toimimaan kiipeilyseinällä. Kiipeily on liikuntamuoto, joka muun muassa vahvistaa lihaskuntoa, kehittää tasapainoa ja koordinaatistoa sekä mahdollistaa jokaisen yksilöllisen tekemisen oman kunnon ja taitotason mukaan.

Mikäli kiinnostusta riittää, kiipeilykokeilumahdollisuuksia pyritään järjestämään myös lisää. Mikäli ette pääse osallistumaan sunnuntain 27.8. kokeiluun, mutta kiipeilykokeilu itsessään kiinnostaa, lähetäthän viestiä sähköpostitse Sykerön osoitteeseen sykero@lssy.fi Toinen kokeilukerta pyritään järjestämään kuluvan syksyn aikana, mikäli kiinnostusta on riittävästi.

Ilmoittaudu sunnuntain 27.8. kokeiluun lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen sykero@lssy.fi. Tarkemmat ohjeet saat paluuviestinä ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli paikat ovat täynnä täyteen, saat tiedon jonossa olemisesta.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)