Siirry suoraan sisältöön

Retki Järvenpään taidemuseoon 26.7. klo 13

Tervetuloa mukaan kulttuuriretkelle Järvenpään taidemuseoon!

Tavataan museon kassalla klo 13 osoitteessa Kirjastokatu 8 (04400 Järvenpää) ja tutustutaan yhdessä Välähdyksiä Björn ja Tilly Soldanin tarinasta -näyttelyyn.

Jos sinulta löytyy oma museokortti, ota se mukaan museoon, muussa tapauksessa SSP kustantaa museokäynnin. Kahvitteluoptio näyttelyn jälkeen.

Ilmoittautuminen 23.7. alkaen Marketalle: marketta.liljestrom@syopapotilaat.fi tai 045-1046509.

Näyttelystä lisätietoa täältä(avautuu uudessa ikkunassa).

Miten löydän perille?

Junalla! Helpoimmiten museoon pääsee junalla. Lähijunat R ja D tuovat aivan museon viereen. Kävele juna-aseman alikulusta ylöspäin nousevia portaita ja kulje Sibeliuksen patsaan ohi. Oikealla puolellasi näet Järvepää-talon ja vasemmalla punatiilisen kirjastorakennuksen. Taidemuseo löytyy kirjaston alakerrasta.

Autolla tulijat! Kirjastokatu 8 osoite tuo taidemuseon taakse taidemuseon ja kirjaston parkkipaikalle. Taidemuseon löydät punatiilisen kirjastorakennuksen alakerrasta. Lähde kävelemään parkkipaikalta kirjastorakennuksen oikeaa puolta. Kierrä kirjaston ympäri ja käänny vasemmalle. Taidemuseoon ja kirjastoon pääsee samasta ovesta. Ota hissi alas kirjaston ja museon yhteisestä aulasta tai laskeudu portaita museoon. Toinen parkkipaikka löytyy Järvenpää-talon edustalta, osoitteesta Hallintokatu 4.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)