Siirry suoraan sisältöön

Potilas-tutkijatapaaminen verkossa – aivokasvaintutkimuksen uusia tuulia

Potilas-tutkijatapaaminen 30.8.2023

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan tutkijoita, kuulemaan ja kyselemään glioomien ja erityisesti glioblastoomien tutkimuksesta keskiviikkona 30.8.2023 klo 17-18 Zoomissa. Verkkotapaamisessa prof. Vincenzo Cerullo ja prof. Pirjo Laakkonen kertovat projekteistaan yleistajuisesti, ja aikaa jää myös kysymyksille ja keskustelulle. Tapaaminen on kaksikielinen (englanti ja suomi). Puheenvuoroja (Cerullo englanniksi ja Laakkonen suomeksi) ei tulkata, mutta kysymyksiä saa esittää molemmilla kielillä niin etukäteen kuin tapaamisen aikanakin.

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti aivokasvainpotilaille ja heidän läheisilleen, mutta mukaan ovat tervetulleita myös muut syöpätutkimuksesta kiinnostuneet. Tilaisuus tallennetaan, ja tallenne on ilmoittautuneiden katseltavissa kuukauden ajan.

Ilmoittautuminen(avautuu uudessa ikkunassa) on auki tilaisuuden alkuun asti. Voit halutessasi esittää etukäteiskysymyksiä(avautuu uudessa ikkunassa) nimettömästi.

Lisätiedot Marketalta: marketta.liljestrom@syopapotilaat.fi/045-1046509

 

*********************************************************************

Patient-researcher meetup online: Advances in glioma research

A warm welcome to a patient-researcher meetup online with Prof. Vincenzo Cerullo and Prof. Pirjo Laakkonen on Wednesday August 30! We will start the evening with Cerullo’s and Laakkonen’s talks on their projects and there will be time for questions and discussion. The meetup is bilingual (English and Finnish). The talks (Cerullo’s in English and Laakkonen’s in Finnish) will not be interpreted, but questions can be asked in both languages in advance and during the meeting.

The event is primarily for brain tumor patients and their loved ones, but others interested in cancer research are also welcome. The event will be recorded, and the recording will be available for viewing for one month for those who have registered.

Registration(avautuu uudessa ikkunassa) is open until the beginning of the event. You can also submit questions(avautuu uudessa ikkunassa) anonymously in advance.

For further information please contact Marketta: marketta.liljestrom@syopapotilaat.fi/045-1046509.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)