Siirry suoraan sisältöön

Perhekurssi alle 16-vuotiaille syöpää sairastaville PERUTTU!

Valitettavasti kurssi on peruttu vähäisten kuntoutuspäätösten vuoksi!

Kurssi on tarkoitettu alle 16-vuotiaille syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Kurssin tavoitteena on, että lapsi ja hänen perheensä saavat keinoja jatkaa mahdollisimman täysipainoista elämää lapsen syöpäsairaudesta huolimatta. Lisäksi kuntoutuksella pyritään vahvistamaan koko perheen voimavaroja. Kuntoutuskurssi tarjoaa myös mahdollisuuden tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä.

Lapsen perhe osallistuu kuntoutukseen koko kuntoutuksen ajan yhdessä lapsen kanssa. Kuntoutus toteutetaan ryhmäkuntoutuksena. Jokaisen lapsen ja hänen perheensä tarpeet ja tavoitteet pyritään huomioimaan myös yksilöllisesti.

Kurssi sisältää muun muassa monipuolista tekemistä, ryhmäkeskusteluja ja pienryhmätyöskentelyä sekä yksilöllisiä keskusteluja ja tapaamisia kuntoutusasiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää maksuttomasta kurssista ja hae mukaan

Haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssillemme?

Järjestämme maksuttomia kuntoutuskursseja ympäri vuoden. Osa kursseista on tarkoitettu tiettyä syöpää sairastaville ja osa kaikille syöpää sairastaville syöpäsairaudesta riippumatta. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina. Osa perhekursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Kaikki kurssimme sekä majoittuminen täysiylläpidolla ovat maksuttomia.

Tutustu koko kurssivalikoimaan ja hae mukaan

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)