Siirry suoraan sisältöön

Oulu: Oulun suolahoitola, Hellivää hyvinvointia -ilta

Hellivää hyvinvointia -ilta 


Sisältö: 40 min suolahuonehoito, 40 min äänimaljarentoutus, tee- ja kahvitarjoilu

Minimiosallistujamäärä: 8 hlöä                      Maksimiosallistujamäärä: 14 hlöä

Sisältö: 40 min suolahuonehoito, 40 min äänimaljarentoutus, tee- ja kahvitarjoilu. Ryhmä jaetaan puoliksi eli toinen puolikas on ensin suolahoidossa ja toinen äänimaljassa, minkä jälkeen ryhmien vaihto.

Hinta: 30 € /hlö = 15 € itse + 15 € Rintasyöpäyhdistys

Maksu:  Jokainen maksaa paikan päällä oman osuutensa (15 €) kortilla tai käteisellä
(Ja vertaistukijamme Ritva Rintasyöpäyhdistyksen osuuden.)

Sitovat ilmoittautumiset 10.4.2023 mennessä:  Ilmoittautuminen Hellivää hyvinvointia -iltaan

Tarkempi sisällön kuvaus:
Äänimaljarentoutus: Alkuun teemme muutaman lempeän kehollisen harjoituksen sekä rentoutumista syventävän mielikuvaharjoituksen, minkä jälkeen laskeudumme äänimaljojen maailmaan. Luvan kanssa saa pötkötellä! Keho rentoutuu ja mieli pääsee matkalle.

Suolahoito: Istutaan suolahuoneessa rentoutuen ja hengitellen. Suolahoito vaikuttaa myönteisesti ihoon ja hengityselimistöön. Hoidossa ollaan sisävaatteilla. Jos haluaa iholle vaikutuksen, kannattaa vaatetusta vähentää. Mukaan voi ottaa halutessaan kevyemmän asun kuten t-paidan ja shortsit. Varpaat voi upottaa suolaan niin kuin hiekkaan tai laittaa sukkien päälle kertakäyttöiset suojat. Hoitolasta löytyy myös vilttejä, joihin voi kääriytyä. Hoitohuoneessa on reilu 20 astetta lämpöä.

Tässä vielä tervehdys ja muutama ohje osallistujille ohjaajaltamme Jaanalta:

Lämpimästi tervetuloa Oulun Suolahoitolaan ma 17.4. klo 17!

Päälle voi laittaa rennot vaatteet, joissa on mukava olla. Äänimaljarentoutukseen voi halutessaan ottaa villasukat mukaan. Alustat ja viltit löytyvät paikan päältä. Suolahuonehoitoon voi ottaa halutessaan mukaan kevyemmät vaatteet, esim. shortsit ja t-paita tai sitten vaan vähentää vaatteita. Pukeutumistila löytyy.

Löydätte meidät Limingantullista osoitteesta Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu. Hoitolamme on pihan oikeanpuoleisen rakennuksen viimeinen (katutaso). Oven vasemmalla puolen on ovikello. Pihassa on ilmaisia parkkipaikkoja (muistattehan parkkikiekon). Kempeleentien varresta löytyy lisää ilmaisia paikkoja.

Ystävällisin terveisin Jaana
Jaana Vahtola
KM, voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja,
kokonaisvaltainen rentoutus- ja lapsijoogaohjaaja
Hyvinvointi Hellitä Oy
www.hyvinvointihellita.fi

 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)