Siirry suoraan sisältöön

Omakuvamatka minuun-viikonloppukurssi

Kuvaten ja kirjoittaen tehdään yhteistä matkaa itseemme.
Kuka olen, mitä haluan, kenen silmin itseäni katson?

Tervetuloa valokuvaaja Leena Louhivaaran ohjaamalle kurssille. Leena on myös ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja Saa katsoa (avautuu uudessa ikkunassa)valokuvakirjan ja -näyttelyn tekijä.

Kurssilla ei suoriteta eikä vertailla, kaikki tehdään vain itseä varten. Kuvia otetaan omalla kameralla tai älypuhelimella, erityistaitoja ei tarvita. Omaa elämäntarinaa kirjoittaen pääsemme lähemmäksi itseämme ja tätä päivää. Kurssilla tavoittelemme oman minäkuvan eheyttämistä rintasyöpäkokemuksen jälkeen.

Aika: pe 4. – su 6.2.2022
Paikka: Kulttuurikeskus Sofia(avautuu uudessa ikkunassa), Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki
Hinta: 110 e/hlö Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n jäsenille. Hinta sisältää ohjauksen ja ateriat: lounas ja päiväkahvi la ja su, sekä pe iltapala ja la päivällinen.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella(avautuu uudessa ikkunassa) viimeistään 14.1.2022.

Majoitusvaraukset

Sofiassa voi myös yöpyä, varaukset reception@sofia.fi tai p. 010 277 900. Ilmoita varatessasi, että osallistut Rintasyöpäyhdistyksen kurssille.

Majoituksen hinta:

  • kahden hengen huoneessa 98,00 €/huone/vrk.
  • yhden hengen huoneessa 75,00 €/vrk

Majoitusvaraukset viimeistään 14.1.2022

Aikaisempien kurssien palautetta:

”Ei ollut ajatuksia tullessa… Tuntui, että löysi itsensä uudelleen ja tunne siitä, että selviää vahvistui entisestään. On avoimempi vastaanottamaan uusia asioita”

”Eheyttävä, vahvistava, voimaannuttava, ymmärrystä antava kurssi.”

”Moni asia jäänyt käsittelemättä sairauden aikana, on vain porskuttanut eteenpäin. Nyt sai kuvien avulla kertoa omaa tarinaa ja tuli tunne, että eheytyy.”

Tule rohkeasti mukaan!

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)