Siirry suoraan sisältöön

Minä ja syöpä -ryhmächat klo 12-13

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Suomen Syöpäpotilaat ry:n järjestämään Minä ja syöpä -ryhmächattiin!

Minä ja syöpä -ryhmächat tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen ja keskusteluun anonyymisti nimimerkin turvin kirjoittaen. Chat on tarkoitettu kaikille, joita syöpä sairautena koskettaa – myös syöpään sairastuneen läheisille.

Chatilla voi olla ennalta valittu teema, jonka ympäriltä keskustelu viriää, mutta aina on myös mahdollista kertoa kuulumisia ja kirjoittaa siitä, mikä kulloinkin on mielen päällä.

Mukana chat-keskustelussa on Suomen Syöpäpotilaat ry:n koulutetut vertaistukihenkilöt, sekä ajoittain SSP:n työntekijä.

*

Minä ja syöpä -chat järjestetään Tukinet.net -alustalla osoitteessa tukinet.net(avautuu uudessa ikkunassa). Chattiin voi osallistua kirjautumatta sivustolle.

Löydät Minä ja syöpä -chatin Tukinetin etusivun ”chat-karusellista” selaamalla, tai etsimällä etusivun ylävalikosta ’Toimijat’ -kohdasta Suomen Syöpäpotilaat ry ja valitsemalla Minä ja Syöpä -ryhmächat -teeman; sieltä näet kaikki tulevat chatit ajankohtineen.

Tukinetin rekisteröitymis- ja kirjautumisohjeet löytyvät tästä:
rekisteröitymisohje (avautuu uudessa ikkunassa)

ja kirjautumisohje(avautuu uudessa ikkunassa)

 

Tule rohkeasti mukaan chattailemaan!

Tukinetin ylläpidosta vastaa MIELI Suomen Mielenterveys ry(avautuu uudessa ikkunassa). Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) tukee Veikkauksen tuotoilla Tukinetin ylläpidon toimintaa.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)