Siirry suoraan sisältöön

Meemityöpaja nuorille aikuisille syöpään sairastuneille ja läheisille

Oletko sairastunut nuorena aikuisena syöpään tai oletko sairastuneen läheinen? Nuorten aikuisten Young Cancer Finland -verkosto järjestää etäyhteydellä meemityöpajan, jossa hulluimmatkin ideat eivät ole vain sallittuja, vaan kannustettuja. Olit sitten kokenut tekijä tai vasta-alkaja, olet tervetullut viettämään mukavaa torstai-iltaa seuraamme vertaistuellisen meemeilyn parissa. Ryhmää ohjaa koulutettu vertaistukija ja itseoppinut meemeilijä Sara.

Tuotokset julkaistaan lopulta @youncancerfi-Instagram-tilin joulukalenterissa ja Suomen Syöpäpotilaat ry:n viestinnässä. Halutessasi voitkin kurkistaa jo aikaisemmin toteutetun joulukalenterin meemejä YCF:n Instasta.

Young Cancer Finland ry liittyi keväällä 2023 tärkeäksi osaksi Suomen Syöpäpotilaat ry:n Nuorten aikuisten verkostoa. Toimintaa ovat aktiivisesti kanssamme suunnittelemassa ja toteuttamassa YCF:n vapaaehtoiset Sara, Laura ja Ville, jotta vastaamme yhä paremmin nuorten aikuisten tarpeisiin ja toiveisiin toiminnalle.

Ilmoittautuminen meemityöpajaan, joka toteutetaan etäyhteydellä (Zoom):

ilmoittaudu tästä(avautuu uudessa ikkunassa)

Saat linkin ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin tapahtumapäivänä. Lisätietoja tapahtumasta SSP:n Miia Merikalliolta, miia.merikallio(at)syopapotilaat.fi.

Tervetuloa mukaan!

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)