Siirry suoraan sisältöön

Me yhdessä eteenpäin -parikurssi STEA

Kurssi on tarkoitettu syöpään sairastuneelle ja hänen puolisolleen ikään, elämäntilanteeseen ja syöpädiagnoosiin katsomatta niin, että sairastuneen syöpähoidot ovat loppuvaiheessa tai päättyneet. Kurssille voi hakea myös pitkäaikaista syöpää sairastava puolisonsa kanssa.

Avokurssilla on sekä lähi- että etätapaamisia. Ensimmäinen kerta lauantaina 29.10. klo 10-13 kasvokkain Hämeenlinnassa. Seuraavat kerrat tiistaisin 1.11., 8.11., 15.11., 22.11. ja 29.11. klo 16-18 etänä Teams-sovelluksen kautta. Viimeinen tapaaminen lauantaina 3.12. klo 10-13 kasvokkain Hämeenlinnassa. Lisäksi järjestetään jatkotapaaminen etänä noin kuukauden kuluttua kurssin päättymisestä arki-iltana. Lähitapaamiskerroille lastenhoito järjestyy.

Kurssilla saatte laajasti tietoa syövän vaikutuksesta parisuhteelle ja perheelle eri asiantuntija alustusten kautta. Teillä on mahdollisuus vertaistukeen ja keskusteluun samankaltaista sairautta, hoitoja ja elämäntilannetta elävien kanssa. Aihepiiriä käsitellään myös erilaisten harjoitusten kautta.

Ohjaajina ovat Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajat Satu Forsström ja Marja Sarvi

Kurssille haetaan täyttämällä ja lähettämällä hakemuslomake 12.10.2022 mennessä. Hakemuslomakkeeseen pääset tästä linkistä Sähköinen hakemuslomake Me yhdessä eteenpäin -parikurssille (Webropol)(avautuu uudessa ikkunassa)
Mikäli käytät tulostettavaa hakemuslomaketta Tulostettava hakemuslomake STEA-kurssille(avautuu uudessa ikkunassa) ,postita se ennen hakuajan umpeutumista osoitteeseen: Etelä-Suomen Syöpäyhdistys, Marja Sarvi, Palokunnankatu 10 D 26, 13100 Hämeenlinna.
Kurssille valitaan 5-6 pariskuntaa hakemuksen ja puhelinkeskustelun perusteella. Kurssi on osallistujille maksuton.

Lisätietoja kurssista: Neuvontahoitaja Satu Forsström 050 408 8420, satu.forsstrom(at)essy.fi tai Marja Sarvi 044 730 3305 marja.sarvi(at)essy.fi

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)