Siirry suoraan sisältöön

Helsinki: Liikkeellä elämässä

Tanssiliiketerapiapainotteinen kuntoutuskurssi syöpää sairastaville 1.10.-3.12.2020 Helsingissä

Kurssi on sinulle, joka haluat käsitellä liikkeen ja keskustelun avulla ajatuksiasi ja kokemuksiasi. Kurssilla opetellaan ymmärtämään kehon ja mielen yhteyttä, tutkitaan omia voimavaroja sekä opitaan lepäämään ja rentoutumaan omassa kehossa. Teemoina ovat muun muassa suhde omaan kehoon, keholliset kokemukset, elämänmuutokset, voimavarat, tunteet, lepääminen ja rentoutuminen. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden myös vertaistukeen.

Kurssilla ei opeteta tanssia eikä liikunta ole fyysisesti raskasta liikuntaa. Osallistuminen ei vaadi tanssitaitoa, mutta jokaisen tulee pystyä liikkumaan itsenäisesti. Ryhmä tapaa kerran viikossa kymmenen viikon ajan.

Kurssi soveltuu syöpään sairastuneille, joilla syöpähoidot ovat sellaisessa vaiheessa, että ne eivät haittaa ryhmään osallistumista. Kurssin ohjaavat tanssi-liiketerapeutti Sini-Maria Tuomivaara ja tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja Carola Saloranta.

Aika: torstaisin klo 17:30-19:00, 10 kertaa ajalla 1.10.-3.12.
Paikka: Helsinki
Hakuaika päättyy: to 21.8.
Hakulomakkeen postitusosoite: Colores-Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry, Saukonpaadenranta 2, 00180 Helsinki tai sähköisesti jenni.tamminen@colores.fi

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)