Siirry suoraan sisältöön

Lääkkeeksi biosimilaari – minulleko? -seminaari 17.5.2017 – ilmoittaudu 9.5. mennessä!

Suomen Syöpäpotilaat ry on mukana järjestämässä seminaaria biosimilaareista, joka pidetään Helsingin yliopiston Porthaniassa 17.5.2017 klo 17-19.30.

Tilaisuudessa saat vastauksia kysymyksiin, kuten mitä biosimilaarit ovat, ovatko ne yhtä tehokkaita ja turvallisia kuin alkuperäiset biologiset lääkkeet ja miten lääkevaihto käytännössä tapahtuu.

Seminaari on kaikille avoin ja siellä esiintyy niin terveydenhuollon ammattilaisia kuin biosimilaareja käyttäneitä potilaita. Tilaisuuteen mahtuu 140 ensiksi ilmoittautunutta, ilmoittautuminen päättyy 9.5.2017.

Seminaari lähetetään suorana lähetyksenä verkossa ja tallenne on katsottavissa jälkikäteen. Etäyhteyksillä seuraavien ei tarvitse ilmoittautua. Seminaarin lähetysosoite ilmoitetaan seminaaripäivänä verkkouutisessa osoitteessa fimea.fi(avautuu uudessa ikkunassa).

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Fimea, Suomen Diabetesliitto, Crohn ja Colitis ry, Psoriasisliitto, Suomen Reumaliitto, Suomen Syöpäpotilaat ry ja Suomen Farmasialiitto osana sosiaali- ja terveysministeriön alaista Rationaalisen lääkehoidon toimeenpano-ohjelmaa.

Lisätietoja tapahtumasta löydät Fimean verkkosivuilta(avautuu uudessa ikkunassa) ja ilmoittautua voit sähköisen lomakkeen(avautuu uudessa ikkunassa) kautta.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)