Siirry suoraan sisältöön

[Joensuu] Minä, syöpä ja työ -teemasarja alkaa

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen järjestämä teemasarja työikäisille syöpää sairastaville työssäkäyville ja sairausloman jälkeen työhön palaamassa oleville alkaa. Voit osallistua yksittäiseen kokoontumiskertaan tai käydä läpi koko sarjan. Tapaamisiin ilmoittautuminen ja lisätietoja sh Minna Kaartinen p. 050 515 1288 tai sh Marketta Komulainen p. 050 567 9264. Tapaamisissa käsitellään mm. omia voimavaroja ja palautumista, työhön paluuta ja työssä jaksamista sekä kuntoutusta.

Kokoontumiset klo 17-19:
ti  4.2. Työhön paluu ja työssä jaksaminen. Töihin paluu houkuttaa ja hirvittää. Työyhteisökin jo odottaa, mutta jaksanko oikeasti? Kotonakin kun on omat arjen haasteet. Illassa mukana Minna ja kaksi Markettaa: neuvontahoitaja ja Suomen Syöpäpotilaat ry:n Minä, syöpä ja työ -hankkeen työelämäkoordinaattori Marketta Liljeström.

Kevään muut tapaamiset ja teemat:

ke 26.2. Kun rahat ei riitä.  Onko rahasta puhuminen luvallista? Kyllä on. Asiaa taloudesta ja toimeentulosta sairauden ja toipumisen aikana.  Illassa mukana Minna sekä vierailija, sosiaalityöntekijä Anneli Ilvonen.

ti 7.4. Kuntoutus- tarvitsenko – saanko? Sopeutumisvalmennuskurssit – ammatillinen kuntoutus. Mitä niitä nyt onkaan? Etsitään jokaiselle parhain kuntoutumisen vaihtoehto. Illassa mukana Marketta.

ti 5.5. Uusille urille sairauden jälkeen. Sairasloman aikana on ollut aikaa miettiä omaa elämää ja valintoja. Uusi sivu kääntyy elämässä – mikä muuttui vai muuttuiko sittenkään? Illassa mukana Minna ja Marketta

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)