Siirry suoraan sisältöön

Vertaistukea verkossa rintasyöpää sairastaville

Ryhmä järjestetään etänä Teams-kokouksina elo-marraskuussa keskiviikkoina 26.8., 23.9., 28.10.(Peruttu) ja 25.11.2020klo 15:30–17.

Ryhmän vetäjänä toimii koulutettu vertaistukihenkilö.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen ryhmään viimeistään kaksi päivää ennen tapaamiskertaa neuvontahoitajalle p. 044 730 3303 tai kirsi.roos(at)essy.fi

Ryhmässä on toisia samankaltaisessa tilanteessa eläviä henkilöitä, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia. Saat mahdollisuuden keskustella sairauden herättämistä kysymyksistä: Miksi juuri minä? Miten tästä eteenpäin? Miten läheiseni jaksavat? Syövän kanssa elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia. Ryhmä on maksuton.

Verkkotapaamiset toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus.  Ryhmään voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta. Ryhmiin otetaan 6-8 osallistujaa kerrallaan. Tarkemmat ohjeet Teamsiin liittymisestä lähetetään ryhmiin ilmoittautuneille ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen ryhmän järjestäjän kanssa.

 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)