Siirry suoraan sisältöön

Verkossa: Teemalliset keskusteluryhmät syöpään sairastuneille

Ryhmä on suunnattu ensikertaa syöpään sairastuneille hoidossa käyville tai vastikään hoitonsa päättäneille potilaille. Voit osallistua joko yhteen tai useampaan kertaan oman tilanteen ja kiinnostuksen mukaan. Etätapaamisissa Teams-sovelluksen kautta jaamme kokemuksia, ajatuksia ja tunteita samankaltaisia asioita ja elämänvaihetta läpikäyvien kanssa.  Alustuksen jälkeen on vapaata keskustelua teeman johdattelemana.

Syksyllä 2020 torstaisin klo 14:30–16 seuraavasti:
3.9. Elämä on muuttunut. Miten tästä eteenpäin? Mukana psykoterapeuttiopiskelija Ulla Drake.
1.10. Tietoa sosiaaliturvasta ja -palveluista. Sosiaalityöntekijä, HUS Syöpäkeskus.
15.10. Ihmissuhteet sairastaessa – Suhde kumppaniin, suhde ystäviin.
5.11. Mistä voimavaroja arkeen? Väsymys ja jaksamattomuus. Mukana psykoterapeuttiopiskelija Ulla Drake.
12.11. Työelämä sairastumisen jälkeen? Työelämäkoordinaattori Marketta Liljeström, Suomen Syöpäpotilaat ry.

Ilmoittautuminen etätapaamista edeltävään päivään mennessä Satu Forsström p. 050 408 8420 tai satu.forsstrom(at)essy.fi.

Verkkotapaamiset toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus.  Ryhmään voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta. Ryhmiin otetaan 6-8 osallistujaa kerrallaan. Tarkemmat ohjeet Teamsiin liittymisestä lähetetään ryhmiin ilmoittautuneille ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen ryhmän järjestäjän kanssa.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)