Siirry suoraan sisältöön

Helsinki: Palliatiivisen hoidon päivä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Palliatiivisen hoidon päivään Helsinkiin 18.3.2023! Suomen Syöpäpotilaat järjestää vertaistuellisen päivän yhdessä Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n kanssa.

Palliatiivinen hoito on ihmisoikeus kaikille sitä tarvitseville ikään, elämäntilanteeseen tai diagnoosiin katsomatta. Palliatiivinen hoito keskittyy hyvään ja kokonaisvaltaiseen oirehoitoon sekä kohtaamiseen. Palliatiivisessa hoidossa vaalitaan elämänlaatua ja ennaltaehkäistään inhimillistä kärsimystä. Lisätietoa palliatiivisesta hoidosta Rintasyöpäyhdistyksen kotisivuilta: Palliatiivinen hoito | Rintasyöpäyhdistys (europadonna.fi) .

Yhteinen päivämme on suunnattu kaikille, keitä aihe koskettaa – palliatiivisessa hoidossa eläville ihmisille, läheisille ja työssään perheitä kohtaaville. Tarjoamme päivässä lounaan ja päiväkahvit. Osallistuminen ja tarjoilut ovat maksuttomia osallistujille.

Päivän ohjelma:

Klo 11.00-11.15 Tervetuloa yhteiseen päiväämme, sairaanhoitaja, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tiina Huhtanen, Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry ja syöpäsairaanhoitaja, palliatiivisen hoidon asiantuntija, Vertaisena-hankkeen koordinaattori Miia Merikallio, Suomen Syöpäpotilaat ry,

Klo 11.15-12.00 Kokemuspuheenvuoro, ”Sairaan hyvä elämänlaatu”, Marjo Forsblom,

Klo 12.00-13.00 lounas hotellin ravintolassa,

Klo 13.00-14.00 Palliatiivisesta hoidosta, surusta ja toivosta, syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäri, LKT, syöpätautien dosentti, psykoterapeutti Päivi Hietanen

Klo 14.00-14.20 päiväkahvit kokoustilan aulassa,

Klo 14.20-15.00 Palliatiivisen hoidon mahdollisuudet, apulaisosastonhoitaja, sairaanhoitaja YAMK, projektipäällikkö (Finpall-hanke) Heli Mikkonen,

Klo 15.00 yhteisen päivämme päätös, lämmin kiitos osallisuudestasi päivässämme!

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/3F65572D38553DD5

Lisätietoja Palliatiivisen hoidon päivästä: Suomen Syöpäpotilaat ry, Miia Merikalliolta, miia.merikallio(at)syopapotilaat.fi tai Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n Tiina Huhtaselta, tiina.huhtanen(at)europadonna.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yksin tai yhdessä läheistesi kanssa! Yhdessä olemme enemmän inhimillisen ja merkityksellisen elämän hyväksi!

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)