Siirry suoraan sisältöön

Helsinki: Omakuvamatka minuun -viikonloppukurssi 13.-15.10.2023

Hakuaika kurssille päättyi 24.9.2023 

Kuvaten ja kirjoittaen tehdään yhteistä matkaa itseemme.
Kuka olen, mitä haluan, kenen silmin itseäni katson?

Tervetuloa valokuvaaja Leena Louhivaaran ohjaamalle kurssille. Leena on myös ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja Saa katsoa (avautuu uudessa ikkunassa)valokuvakirjan ja -näyttelyn tekijä.

Kurssilla ei suoriteta eikä vertailla, kaikki tehdään vain itseä varten. Kuvia otetaan omalla kameralla tai älypuhelimella, erityistaitoja ei tarvita. Omaa elämäntarinaa kirjoittaen pääsemme lähemmäksi itseämme ja tätä päivää. Kurssilla tavoittelemme oman minäkuvan eheyttämistä rintasyöpäkokemuksen jälkeen. Kurssille otetaan 10 osallistujaa. Hakuaika päättyy sunnuntaina 24.9.2023.

Aika: pe 13.- su 15.10.2023
Paikka: Rintasyöpäyhdistyksen toimisto (Vega-talo), Nordenskiöldinkatu 18 A, 3 krs., 00250 Helsinki.
Hinta: Kurssi on hakemuksen perusteella valituille osallistujille maksuton.

Ruokailut

Kurssilla tarjotaan kevyt lounas lauantaina ja sunnuntaina. Lisäksi tarjolla koko kurssin ajan kahvia ja teetä sekä hedelmiä ja pientä purtavaa.

 

Majoittuminen

Kurssilaiset vastaavat itse mahdollisen majoituspaikan hankkimisesta kurssin ajaksi. Alustavan ohjelman mukaan aloitamme noin klo 17 perjantaina ja lopetamme kurssin sunnuntaina klo 15 mennessä.

Aikaisempien kurssien palautetta:

”Ei ollut ajatuksia tullessa… Tuntui, että löysi itsensä uudelleen ja tunne siitä, että selviää vahvistui entisestään. On avoimempi vastaanottamaan uusia asioita”

”Eheyttävä, vahvistava, voimaannuttava, ymmärrystä antava kurssi.”

”Moni asia jäänyt käsittelemättä sairauden aikana, on vain porskuttanut eteenpäin. Nyt sai kuvien avulla kertoa omaa tarinaa ja tuli tunne, että eheytyy.”

Tule rohkeasti mukaan!

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)