Siirry suoraan sisältöön

[Helsinki ja videopuhelulla] Teemasarja: Iloista ja unelmista

Syöpään sairastumisen jälkeen moni asia voi muuttua. Kontrollista toiseen eläminen vaikuttaa siihen, kuinka pitkälle tulevaan uskaltaa ajatella ja joskus vanhat tavoitteet käyvät mahdottomiksi. Kaiken keskellä voi käydä myös niin, että unelmat kirkastuvat ja elämään löytyy uusia ilonlähteitä. Miten kaikki tämä vaikuttaa työelämän tavoitteisiin, iloihin ja unelmiin? Tule mukaan pohtimaan näitä kysymyksiä keskustelun ja pienen työskentelyn avulla. Illassa alustavat työelämäkoordinaattorit Mari Bergman ja Marketta Liljeström.

Ilta järjestetään Suomen Syöpäpotilaiden toimistolla  (Malminkaari 5, 00700 Helsinki). Sarjassa käsitellään sairastumisen jälkeisen työelämän kysymyksiä monesta näkökulmasta. Illat aloitetaan alustuksilla, joiden jälkeen avataan keskustelu päivän teeman ympärillä, mutta mukaan saa tulla myös vain kuuntelemaan. Olet tervetullut yhteen tai vaikka kaikkiin tilaisuuksiin kiinnostuksesi mukaan! Voit osallistua myös videopuhelun välityksellä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen edeltävään päivään mennessä työelämäkoordinaattori Marketalle marketta.liljestrom@syopapotilaat.fi tai 045 1046509.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)