Siirry suoraan sisältöön

Helsinki: Hyvinvointia luonnosta -avokurssi pitkäaikaista, kroonista syöpää sairastaville


Kurssille kokoonnutaan viisi kertaa tiistaisin  3.5., 10.5., 17.5., 24.5. ja 31.5.2022 klo 15 – 17. Paikkana on Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen tilat Helsingissä, Itämerenkatu 5 A, 6. krs. sekä sen lähiympäristössä. Kurssi toteutetaan pääsääntöisesti ulkona.

Kurssin tavoitteen on luontokokemusten ja liikunnan avulla saada positiivisia vaikutuksia osallistujien hyvinvointiin sekä vertaistukea toisilta saman sairauden kohdanneilta.
Kurssilla tehdään erilaisia hyvinvointiharjoituksia, mm. kevyttä liikuntaa, rentoutusta lähiluonnossa, harjoitellaan aivojumppaa sekä tutustutaan villiyrtteihin niitä keräämällä ja kasvatetaan salaatteja ja kukkia.
Kurssin ohjaajina toimivat psykofyysinen fysioterapeutti Terhi Pyykönen sekä neuvontahoitaja Kirsi Roos.

Kurssille haetaan täyttämällä ja lähettämällä hakemuslomake 4.4.2022 mennessä. Hakemuslomakkeeseen pääset tästä linkistä (linkki aukeaa 3.1.2022 klo 9)  Sähköinen hakemuslomake Hyvinvointia luonnosta -avokurssille (Webropol)(avautuu uudessa ikkunassa)
Hakemuksen lähettäneet haastatellaan ja kurssille valitaan 10 osallistujaa. Kurssi on yksilökurssi ja osallistujille maksuton.
Lisätietoja kurssista: Neuvontahoitaja Kirsi Roos p. 044 730 3303 tai kirsi.roos(at)essy.f

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)