Siirry suoraan sisältöön

EUPATI-webinaari ”Tutkimuksen maailma tutuksi”

Oletko pohtinut mahdollisuuksiasi potilaana edistää omaan sairauteesi liittyvää tutkimusta? Miten potilaan ääni kuuluu tutkimuksen eri vaiheissa? Haluatko kuulla lisää siitä, mitä biopankkinäytteellesi tapahtuu, tai siitä mitä kaikkea tutkimuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyy? Millaisia mahdollisuuksia PET-kuvantaminen tuo diagnostiikkaan ja tutkimukseen?

EUPATI, eli Eurooppalainen potilasakatemia, tarkoittaa erityisesti potilaille ja potilasjärjestöille suunnattuja, maksuttomia ja kaikille avoimia koulutuksia liittyen kliinisiin tutkimuksiin, lääkekehitykseen ja terveydenhuollon menetelmien arviointiin. EUPATI Suomi järjestää yhdessä Biopankki Aurian kanssa tapahtuman, jossa pääsevät ääneen turkulaiset huippuasiantuntijat ja aikaa on myös yhteiselle keskustelulle ja kysymyksille.

 

Ohjelma

12.00 Tervetulosanat ja johdatus EUPATI-toimintaan ja potilaan osallisuuteen – Dos. Tuuli Lahti, EUPATI Suomi

12.3o Mitä kaikkea liittyy tutkimuksen suunnitteluun ja toteutukseen – Professori Päivi Rautava, Turun kliininen tutkimuskeskus

13.00 Biopankkinäytteen matka potilaalta tutkimukseen – Tutkimushoitaja Riikka Taina, Auria Biopankki

 

13.30 Kahvitauko

14.00 Järjestöt potilaan tukena – Toimitusjohtaja Ville Viitanen, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys

14.20 Kliiniset lääketutkimukset TYKSissä – Dos., EL Pia Vihinen, johtaja FICAN West

15.00 Huipputason kuvantamista Turussa: PET keskuksen esittely – Prof. Juhani Knuuti, PET-keskuksen johtaja (Turun yliopisto) ja ylilääkäri (TYKS)

15.30 Keskustelua

16.00 Tilaisuuden päätös

Korona-tilanteen vuoksi päivä järjestetään kokonaan etäyhteyksin Zoomin kautta. Voit ilmoittautua mukaan linkin kautta aivan tilaisuuden alkuun saakka! Tallenteet ovat ilmoittautuneiden katsottavissa kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiin automaattisen vastausviestin, joka sisältää webinaarin osallistumislinkin. Mikäli viestiä ei tule sähköpostiisi pian ilmoittautumisen jälkeen, kannattaa tarkistaa roskapostikansio. Jos viestiä ei löydy sieltäkään, voit ilmoittautua uudelleen tai olla yhteydessä Marketta Liljeströmiin sähköpostitse info(at)fi.eupati.eu tai puhelimitse 045-1046509.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)