Siirry suoraan sisältöön

EUPATI-opintoryhmä, teemana myyntilupa

Myyntilupa on lääkevalvontaviranomaisen antama lupa tietyn lääkkeen myymisen aloittamiseen. Se myönnetään tieteellisen arvioinnin jälkeen, kun lääkevalvontaviranomainen on sitä mieltä, että näyttö lääkkeen turvallisuudesta ja tehosta on riittävä ja laadukas. Myyntilupa lääkkeelle voidaan saada useaa eri reittiä.

Opintoryhmässä to 8.12. klo 17-18.15 perehdytään tarkemmin myyntilupaprosessien kiemuroihin, mm. haittavaikutusten raportointiin ja tiedonhakemiseen. Tapaamisessa alustaa asiantuntijaproviisori Hanne Juuti (DRA Consulting Oy) ja alustuksen jälkeen on runsaasti aikaa kysymyksille DRA Consulting Oy:n asiantuntijan kanssa.

Opintoryhmän tapaamiset ovat maksuttomia, kaikille avoimia ja keskustelevia tilaisuuksia, mutta mukaan saa tulla myös vain kuuntelemaan. Pohjatietoa aiheesta ei oleteta, mutta kiinnostavaa opittavaa riittää myös asiaan perehtyneille.

Opintoryhmä kokoontuu hybridinä: paikan päällä Globaalikeskuksessa, 7. krs, Siltasaarenkatu 4, 00530 Helsinki. Etäosallistumismahdollisuus Zoomin kautta.

Ilmoittaudu mukaan!(avautuu uudessa ikkunassa)

Kysy lisää osoitteesta info@fi.eupati.eu tai puhelimitse 045-1046509/Marketta Liljeström.

Lämpimästi tervetuloa!

Suomen Syöpäpotilaat ry järjestää EUPATI Suomen toimintaa. Lisätietoja EUPATIsta ja tukijoista löytyy osoitteesta fi.eupati.eu.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)