Siirry suoraan sisältöön

Etäpilateksesta mielen ja kehon hyvinvointia

Tervetuloa tutustumaan pilatesharjoitteluun etänä kuutena kertana huhtikuussa Zoom-videoyhteyden kautta. Voit ilmoittautua kaikille kerroille tai yksittäisille tunneille. Tunnit on tarkoitettu ensisijaisesti työikäisille syöpään sairastuneille, mutta koska vapaita paikkoja on vielä, voivat kaikenikäiset sairastuneet osallistua.

Tunnit pidetään seuraavasti:
1) ke 15.4. klo 17-18
2) pe 17.4. klo 10-11
3) ke 22.4. klo 17-18
4) pe 24.4. klo 10-11
5) ma 27.4. klo 10-11 (poikkeava kerta vapun takia)
6) ke 29.4. klo 17-18

Pilatesosuuden kesto on n. 45 min ja sen jälkeen voi viettää n. 10-15 min yhdessä harjoituksista ja muusta keskustellen.

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa tasapainoisesti kehon kaikkia lihaskerroksia, parantaa kehontuntemusta ja tasapainoa sekä ylläpitää ja parantaa ryhtiä sekä mm. selän terveyttä. Kurssilla harjoitellaan muun muassa lantion, rintakehän ja hartiakaaren hallintaa sekä liikkuvuutta ja pilatesharjoittelun oikeaoppista hengitystekniikkaa.

Kurssin ohjaajana toimii pilatesohjaaja, SPS-Trainer sekä tanssitaiteen maisteri Kirsi Oinonen. Kirsi toimi pitkään tanssinopettajana, mutta on viime vuosina keskittynyt pilateksen, spiraalistabilaation sekä faskiaharjoittelun ohjaamiseen. Pilatesta hän on ohjannut kymmenen vuoden ajan.

Pukeudu siten että sinun on miellyttävä tehdä harjoituksia ilman että vaatteet kiristävät. Tarvitset myös maton/alustan ja jonkinlaisen pienen pään korokkeen (esim. tyyny tai pehmeä kirja). Jos sinulta löytyy muitakin välineitä, ota ne ihmeessä käyttöön.

Paikkoja on rajoitetusti, tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kullekin kerralle mahtuu max. 15 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 9.4. mennessä Marille: mari.bergman@syopapotilaat.fi tai 050 512 9419. Kerro viestissä selkeästi mille kerroille ilmoittaudut ja ilmoita oma sähköpostiosoitteesi. Osallistujille lähetetään osallistumislinkki tuntia edeltävänä päivänä, poikkeuksena ma 27.4. tunnin linkki jo perjantaina 24.4.

Lämpimästi tervetuloa!

Suomen Syöpäpotilaat ry ei vakuuta osallistujia, joten osallistuminen on omalla vastuulla. 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)