Siirry suoraan sisältöön

Etäjoogaa verkossa

Tervetuloa joogaamaan etänä Tiinan ohjaamana! Tiina toimii Suomen Syöpäpotilaat ry:ssä vapaaehtoisena vertaistukihenkilönä ja on myös koulutettu joogaopettaja. Järjestämme joulukuussa ensimmäisen etäjoogaillan yin-joogan ja keskustelun äärellä. Tämä tunti sopii kaikille omasta kokemuksesta riippumatta – tarvitset vain rauhallisen tilan, mukavan alustan, tyynyn ja torkkupeiton.

Yin-joogalle ominaista on hidas ja lempeä liike sekä yhteen asentoon pysähtyminen hieman pidemmäksi aikaa, jotta saavutetaan eräänlainen meditatiivinen ja omaan sisimpään keskittyvä, hiljainen tila.

Tämä joogatyyli toimii erinomaisena rentoutuksena ja lempeänä venytyksenä. Rauhallinen harjoitus sopii kaikille ja auttaa purkamaan stressiä kehosta ja mielestä sekä tasapainottamaan hermostoa ja keho-mieli -yhteyttä. Tunti päättyy loppurentoutukseen ja sen jälkeen on mahdollista jäädä linjoille jakamaan kokemuksia ja kuulumisia.

Ilmoittautuminen mukaan etäjoogaan tästä(avautuu uudessa ikkunassa)

Etäjoogamme toteutuu verkossa MS Teams -alustalla. Saat linkin kohtaamiseen ilmoittautumisen yhteydessä ja myös tapahtumapäivänä 12.12.2023 antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja toiminnastamme Suomen Syöpäpotilaat ry:ssä SSP:n Miia Merikalliolta, miia.merikallio(at)syopapotilaat.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena, kuin olet! Mukavaa, että olet mukana!

Kuva Tiinasta: Maria Kärkkäinen

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)