Siirry suoraan sisältöön

Ehkäisevän päihdetyön osaaja-verkkokoulutus: Nikotiinituotteet urheiluseuroissa

EHYT ry ja Pohjanmaan Syöpäyhdistys ry järjestävät maksuttoman Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat urheilu- ja liikuntaseurojen johto, ammattilaiset ja vapaaehtoiset, urheilun sidosryhmät sekä kuntien liikuntatyössä toimivat. Koulutus on tarkoitettu Keski-Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella toimiville seuroille.

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa ja työvälineitä seuratyöhön nikotiinittoman urheiluympäristön ja nuoren urheilijan terveyden edistämiseksi. Koulutus tarjoaa tietoa urheiluseurojen roolista ehkäisevässä päihdetyössä, tietoa nikotiinituotteiden käytön vaikutuksista urheilussa ja tietoa nuorten nikotiinituotteiden käytöstä. Koulutuksessa esitellään Nuuskaton urheilu-toimintamalli, joka sisältää pelisäännöt urheiluseuroille, puheeksioton mallin valmentajille, vinkkejä keskusteluun ja nuoren tukemiseen. Koulutuksessa luodaan pohja seuran nikotiinittomuustyöhön ja sen kehittämiseen. Koulutuksella vahvistetaan ehkäisevän työn osaamista.

Koulutus sisältää luentoja, keskustelua chatin välityksellä, työpajatehtävän sekä materiaalien ja työkalujen esittelyä.

Koulutus on maksuton.

Kouluttajina toimivat EHYT ry:n alueellinen asiantuntija Jesse Keskinen ja Pohjanmaan Syöpäyhdistys ry:n terveydenhoitaja Lea Vinkanharju.

 

Lue koko kuvaus: https://ehyt.fi/tapahtuma/ehkaisevan-paihdetyon-osaaja-verkkokoulutus-nikotiinituotteet-urheiluseuroissa/

Koulutus järjestetään Teams-alustalla: 21.2.2024 klo 18-19.30

Ilmoittautumiset 20.2.2024 mennessä tästä Lyyti-linkistä

 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)