Siirry suoraan sisältöön

Helsinki: Avokuntoutuskurssi suolistosyöpään sairastuneille

Uusi avokuntoutuskurssi suolistosyöpään sairastuneille kostuu 8 viikoittaisesta kokoontumisesta ja yhdestä seurantatapaamisesta 10.9.-26.11.2020 välisenä aikana torstaisin klo 16-18.

Kurssilla saat tietoa suolistosyövästä, tukea toipumiseen ja voimauttavaa vertaistukea. Tapaamisissa käsitellään mm. ravitsemukseen ja liikuntaan liittyviä aiheita.      

Avomuotoinen kurssi mahdollistaa kuntoutustoimintaan osallistumisen hyvin myös työssä käyville tai heille, joille on muusta syystä vaikea osallistua laitoskuntoutukseen. Tapaamiset pidetään ilta-aikaan ja ne koostuvat eri alojen asiantuntijoiden alustuksesta ja yhteisestä keskustelusta. Tapaamisten teemoina on mm. suolistosyövän hoito, ravitsemus, seksuaalisuus ja minäkuva sekä kriisin eri vaiheet.

Kuntoutuskurssi on osallistujille maksuton. Tapaamiset pidetään Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen tiloissa (Itämerenkatu 5, 6. kerros, 00180 Helsinki), paitsi yhtenä kertana ollaan Marttojen tiloissa.

Kurssi toteutetaan Colores-Suomen Suolistosyöpäyhdistyksen ja Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen yhteistyönä.

Hakuohjeet
Sopeutumisvalmennuskursseille haetaan paperisella lomakkeella, jonka voit tulostaa tästä Tulostettava hakulomake kurssille.
Colores voi lähettää lomakkeen myös postitse hakijalle.

Hakemus lähetetään Etelä-Suomen Syöpäyhdistykseen osoitteeseen Itämerenkatu 5, 6.kerros, 00180 Helsinki.
Hakuaika kurssille päättyy 10.8.2020.

Tiedustelut
Neuvontahoitaja Kirsi Roos p. 044 730 3303, kirsi.roos(at)essy.fi
tai
Colores – Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry p. 010 4222 540, info(at)colores.fi

 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)