Siirry suoraan sisältöön

Avoin vertaistukiryhmä syöpään sairastuneiden läheisille Helsingissä

Tule mukaan avoimeen vertaistukiryhmään, joka on suunnattu syöpään sairastuneiden läheisille! Olet lämpimästi tervetullut mukaan läheisesi syöpädiagnoosiin, elämäntilanteeseen tai potilaan polun vaiheeseen katsomatta – ja se huomioiden!

Kokoonnumme kerran kuukaudessa Helsingin Pohjois-Haagassa, Tukiyhdistys Majakka ry:n tiloissa. Ryhmän vetäjänä toimii Eija Wallinheimo (sosionomi YAMK), jolla on itsellään omakohtaista kokemusta lähimmäisensä sairastumisesta syöpään.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille syöpään sairastuneiden läheisille (sinun ei tarvitse olla omainen), jotka haluavat jakaa ajatuksia, surua, toivoa tai pohtia omaa elämäntilannettaan sekä omaa jaksamistaan ryhmässä. Ryhmä on avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisätietoja ryhmästä ja sen toiminnasta voit tiedustella suoraan Eijalta: 050 469 8222 (myös tekstiviestit tai What’s Up) tai s.postitse eija.majakkary@elisanet.fi.

Läheisten ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa tiistai-iltaisin klo 18.00-19.30 osoitteessa Teuvo Pakkalantie 1A, 00400 Helsinki. Julkiset kulkuneuvot esim. Raide-Jokeri, bussit 550 (vuoden 2023 loppuun asti), 40, 41, 56 tuovat kävelymatkan päähän. Omalla autolla kulkeville löytyy ilmaista parkkitilaa läheisen K-supermarketin parkkipaikalta (ilmainen 2h parkkikiekolla).

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena, kuin olet ja niiden tunteiden sekä kokemusten äärellä, joiden aika nyt on!

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)