Siirry suoraan sisältöön

Avoin verkkovertaisilta

Olet lämpimästi tervetullut mukaan avoimeen verkkovertaisiltaan, joka on suunnattu kaikille rintasyöpään sairastuneille. Verkkovertaisillat toteutetaan Microsoft Teams-verkkoalustalla ja niitä ohjaavat Rintasyöpäyhdistyksen kouluttamat vapaaehtoiset vertaistukihenkilöt, jotka ovat myös itse sairastuneet rintasyöpään. Verkkovertaisryhmät ovat turvallisia tiloja jakaa ajatuksia toisen saman kokeneen kanssa. Ilmoittautuminen iltaan:

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella

Saat tapahtumapäivänä ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin verkkovertaisiltaan. Tule mukaan sellaisena, kuin olet! Jaettu taakka on kevyempi kantaa!

Ohjeita kaikille luottamuksellisen ja turvallisen illan toteutumiseen:

  • Tapaamiset ovat luottamuksellisia eikä ryhmässä jaetuista asioista saa kertoa eteenpäin. Ilmoittautumalla sitoudut vaitiolovelvollisuuteen.
  • Tulethan ajoissa linjoille.
  • Verkkovertaisiltaan on hyvä osallistua tilassa, jossa kukaan ulkopuolinen ei kuule ryhmän keskusteluja tai näe osallistujia.
    Näin saa rauhassa keskittyä ryhmässä olemiseen. Kuulokkeiden käyttö on suositeltavaa.
  • Verkkovertaisillassa kunnioitamme muita osallistujia mm. antamalla kaikille mahdollisuuden osallistua keskusteluun. Mukana voi olla myös kuuntelijana.
  • Emme ota kantaa hoitosuunnitelmiin, uskontoon tai politiikkaan liittyviin kysymyksiin.
  • Voit itse valita, käytätkö webkameraa ja olet omalla kuvallasi mukana tapaamisessa.
  • Mikrofoni on hyvä pitää pois päältä, kun itse ei puhu. Keskustelua ei saa tallentaa.

Teams toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteella. Kännykkään tai tablettiin pitää asentaa maksuton Microsoft Teams -sovellus. Tietokoneelle ei tarvitse asentaa ohjelmaa vaan Teams toimii myös selaimella, parhaiten Chrome-selaimella.

 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)