Siirry suoraan sisältöön

Suomen Syöpärekisteri hakee tilastotieteilijää

Suomen Syöpärekisteri hakee tilastotieteilijää tai loppuvaiheen tilastotieteen opiskelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on kehittää syöpäseulontojen tilastointia ja muuta raportointia.  Osallistut myös syöpäseulontojen laatua ja vaikuttavuutta arvioiviin kansallisiin ja kansainvälisiin tutkimuksiin yhdessä rekisterin muiden työntekijöiden kanssa.

Menestyt tehtävässäsi, mikäli olet kiinnostunut tiedon kulun prosesseista. Hahmotat kokonaisuuksia, olet johdonmukainen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Sinulla tulee olla soveltuva akateeminen tutkinto joko loppuvaiheessa tai tehtynä. Arvostamme tilastollisten ohjelmien hallintaa, epidemiologian tuntemusta ja suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, rennon ja monitieteellisen työyhteisön sekä joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 23.9.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Laitathan mukaan myös CV:n ja palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa seulontajohtaja Tytti Sarkeala, puh. 050 411 4238. Puhelinkeskustelun ajankohta kannattaa sopia sähköpostitse, tytti.sarkeala@cancer.fi.