Siirry suoraan sisältöön

Suostumukseen perustuva henkilötietojen käsittely

Suomen Syöpäyhdistys ry kerää, käsittelee ja käyttää sinusta henkilötietoja, joiden avulla olet tunnistettavissa. Antamasi henkilötiedot tallentuvat WordPress-järjestelmän tietokantaan.

Sinulta pyydetään seuraavat henkilötiedot pakollisena: nimi ja sähköpostisosoite. Voit antaa myös asuinpaikkakuntasi.  Antamasi henkilötiedot siirretään ulkoiseen uutiskirjejärjestelmään.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on pystyä lähettämään sinulle tilaamasi uutiskirje. Henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen.

Suomen Syöpäyhdistys ry:ssä antamiasi tietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työnsä puolesta siihen oikeus. Käsittelijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin vaan ottamalla yhteyttä joko Suomen Syöpäyhdistys ry:hyn tai alueelliseen syöpäyhdistykseen tai valtakunnalliseen potilasjärjestöön.

Antamiasi tietoja ei täydennetä muista lähteistä.

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan, kun haluat tilata uutiskirjettä.

Sinulla on oikeus:

  • päästä henkilötietoihin
  • tietojen oikaisemiseen
  • tietojen poistamiseen
  • henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen
  • siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Voit käyttää oikeuksiasi ensisijaisesti kirjallisena, sähköpostitse tai postitse, tarkista käytäntö kunkin yhdistyksen verkkosivulta. Kyseinen alueellinen syöpäyhdistys, valtakunnallinen potilasjärjestö tai Suomen Syöpäyhdistys ry toimittaa vastaukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai osoitteeseen. Sinulla on myös oikeus kannella tietosuoja-asetuksen rikkomuksesta valvontaviranomaiselle: Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00521 Helsinki, käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs, Helsinki, puhelinvaihde: 029 56 66700, sähköposti: tietosuoja(at)om.fi.

Rekisterinpitäjä:  Suomen Syöpäyhdistys ry ja alueellisen syöpäyhdistys tai valtakunnallinen potilasjärjestö.

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Jaana Ruuth, etunimi.sukunimi(at)cancer.fi, 050 493 1701, Suomen Syöpäyhdistys ry, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki tai yhteyshenkilö alueellisessa syöpäyhdistyksessä tai valtakunnallisessa potilasjärjestössä

Tietosuojavastaava:  Tapio Luostarinen, etunimi.sukunimi(at)cancer.fi, 050 4647028, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki.