Siirry suoraan sisältöön

Haemme viestinnän asiantuntijaa

Haemme Syöpäjärjestöjen viestintään Viestinnän asiantuntijaa toteuttamaan ja kehittämään Syöpäjärjestöjen terveysviestintää.

Etsimme sinua, idearikas ja motivoitunut viestinnän asiantuntija, joka innostut sisältöstrategiasta ja monikanavaisesta viestinnästä.

Vastaat vähintään yhden verkkosivuston sisältöjen ylläpidosta ja kehittämisestä. Teet tiivistä yhteistyötä terveysosaston asiantuntijoiden kanssa ja osallistut mm. terveyden edistämisen viestintään. Olet osa sosiaalisen median sisältötiimiä, jossa tuotat aktiivisesti sisältöjä sosiaalisen median kanaviin. Kirjoitat tiedotteita ja hoidat mediapalvelua yhdessä muun viestintätiimin kanssa. Osaat sparrata asiantuntijoitamme mediayhteistyössä.

Työskentelet tavoitteellisesti, tehokkaasti ja otat vastuun projektien onnistumisesta. Sosiaaliset vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Viestinnän mittaaminen on sinulle tuttua ja osaat hyödyntää mittaamisen tuloksia viestinnän kehittämisessä. Tunnet median toimintatavat, uutiskriteerit ja kotimaisen mediakentän. Digitaalisen viestinnän kehitystrendit innostavat sinua ja ymmärrät digitaalisen median mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa. Olet kiinnostunut kehittämään jatkuvasti osaamistasi ja jaat mielelläsi osaamistasi koko organisaation käyttöön. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, suomen kielen taitosi on moitteeton ja hallitset erinomaisesti myös englannin. Pidämme etuna, jos osaat hyvin myös ruotsia.

Odotamme sinulta:

  • Vankkaa osaamista monikanavaisesta viestinnästä
  • Digitaalisen viestinnän julkaisuvälineiden ja analytiikan hallintaa
  • Kykyä ja innostusta mediaviestinnän kehittämiseen ja asiantuntijoiden tukemiseen
  • Vähintään kahden vuoden työkokemusta viestinnän alalta

Tarjoamme sinulle monipuolisen viestinnän tehtäväkokonaisuuden isossa järjestössä, joka on Suomen suurimpia potilas- ja kansanterveysjärjestöjä. Palkitsevan ja motivoivan työn lisäksi saat tueksesi innostuneen, kannustavan ja mukavan seitsemän hengen viestintätiimin. Meillä on erinomainen työterveyshuolto sekä kattavat lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut. Teemme töitä hybridisti ja kokoonnumme joustavasti aina tarpeen mukaan toimistolle. Savuton työpaikkamme sijaitsee Unioninkadulla Helsingin ydinkeskustassa.

Työsuhde on määräaikainen kahdeksi vuodeksi ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Jos haluat lisätietoja tehtävästä, niitä kertoo mielellään viestintäjohtaja Jaana Ruuth, 050 493 1701, 17.1. klo 12-13 ja 19.1. klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 24.1.2023 osoitteella rekrytointi@cancer.fi

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä. Se ylläpitää syöpäepidemiologista tutkimusta tekevää Suomen Syöpärekisteriä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä.