Siirry suoraan sisältöön

Haemme kuntoutuksen asiantuntijaa

Haemme kuntoutuksen asiantuntija määräaikaiseen (1.8.2021- 31.12.2022) työsuhteeseen.

Odotamme, että sinulla on osaamista ja käytännön työkokemusta kuntoutuksesta sekä ihmisten psykososiaalisesta tukemisesta vakavan sairastumisen aiheuttamissa muuttuneissa elämäntilanteissa. Toiveenamme on löytää tiimiin henkilö, jolla on osaamista, mielenkiintoa ja halua olla kehittämässä ja kokeilemassa erilaisia kuntoutusmuotoja ja menetelmiä, erityisesti verkon välityksellä tarjottavaa yksilöllisistä ja ryhmämuotoista kuntoutumisen tukea. Katsomme eduksi kokemuksen järjestötyöstä.

Työssäsi koordinoit ja olet jäsenyhdistyksien tukena kehittämässä ja järjestämässä Syöpäjärjestöjen ryhmämuotoista kurssitoimintaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Toimintaa rahoitetaan STEA:n avustuksella sekä omarahoituksella. Tehtäväsi muodostuu mm. STEA avustushakemusten ja selvitysten valmistelusta, kurssitoiminnan seurannasta ja raportoinnista sekä muistioiden ja erilaisten materiaalien/oppaiden valmistelusta. Lisäksi olet mukana kehittämässä ja tuottamassa Syöpäjärjestöjen palveluja syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen sekä teet järjestö- ja sidosryhmäyhteistyötä.

Toivomme, että sinulla on:

  • tehtävään sopiva ylempi korkeakoulututkinto
  • aiempaa työkokemusta yksilöllisestä ja ryhmämuotoisesta kuntoutuksesta ja kuntoutuksen kehittämisestä
  • projektiosaamista eli mm. hyvät organisointitaidot ja kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia
  • hyvät viestintätaidot suullisesti ja kirjallisesti
  • ennakkoluuloton ja itseohjautuva työote erilaisiin tehtäviin tarttumiseksi
  • kykyä toimia joustavasti tiimissä sekä eri työryhmien ja sidosryhmien kanssa
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • osaamista erilaisten ryhmien ohjaukseen
  • mielenkiintoa ja mahdollisesti aiempaa osaamista verkko- ja digitaalisten tukipalvelujen kehittämiseen

Palkitsevan ja motivoivan työn lisäksi saat tueksesi työstään innostuneen, kannustavan ja mukavan työyhteisön ja tiimin. Toivomme, että sinun olisi mahdollista aloittaa tehtävässäsi ma 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytoinnista antaa terveysosaston neuvonta ja tuki -tiimin esihenkilö, kuntoutuksen asiantuntija Marika Skyttä, puh. 044 298 2606.
Toimita hakemuksesi ja palkkatoiveesi 8.6.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi.