Siirry suoraan sisältöön

Etsimme yritysvarainhankinnan koordinaattoria

Etsimme yritysvarainhankinnan koordinaattoria B2B -kokemuksella vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen Syöpäsäätiön vauhdikkaaseen varainhankintatiimiin.

Päävastuunasi on digitaalinen markkinointi ja B2B-sisällöntuotanto. Lisäksi tehtävään kuuluu yritysasiakkaiden palvelua. Lopullinen työnkuva muotoutuu oman osaamisesi mukaisesti. Saat ammattitaitoisen tiimin lisäksi digitaalisen varainhankinnan päällikön sekä yritysvarainhankinnan päällikön tuen tehtävääsi.  

Tehtäviisi kuuluvat:  

  • Yhteydenpito ja muu yrityslahjoittajien palvelu  
  • B2B sisällöntuotanto digikanaviin sekä mainonta digikanavissa: sinulta luonnistuu sekä myyvä tekstintuotanto että mainosten toteuttaminen. Suurimmissa keräyksissä saat apua ulkopuoliselta kumppanilta.  
  • Verkkosivujemme päivitys yrityssisältöjen osalta ja muu yritysvarainhankinnan markkinointiviestintä 

Odotamme sinulta:  

  • Kokemusta b2b – ja digimarkkinoinnista  
  • Kokemusta sisällöntuotannosta  
  • Tavoitteellista työskentelyotetta, hyvää organisointikykyä ja suunnitelmallisuutta nopeatempoisessa työympäristössä  

Eduksesi luetaan myös jokin näistä:  

  • Salesforce-kokemus  
  • Markkinoinnin automaation työkalujen tuntemus  

 

Olet osa dynaamista ja jatkuvasti kehittyvää kahdentoista hengen varainhankintatiimiä, jonka missiona on syövän voittaminen. Työssäsi pääset kehittymään ja jakamaan onnistumisia yhdessä Syopäjärjestöjen ammattilaisten kanssa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä iloisen ja kunnianhimoisen työyhteisön tuen. Taloustutkimuksen helmikuussa 2022 tekemän tutkimuksen mukaan Roosa nauha -keräys on suomalaisten mieluisin lahjoituskohde ja sillä on enemmän tukijoita kuin millään muulla keräyksellä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisen varainhankinnan päällikkö Katja Keskitalo, 040 540 5338 7.3 klo 13-14 tai
yritysvarainhankinnan päällikkö Marika Salonen,
050 4488324 14.3 klo 9-10. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 17.3.2023 osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi  

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Suomen Syöpäyhdistys ylläpitää Suomen Syöpärekisteriä.

www.syopasaatio.fi
www.roosanauha.fi