Siirry suoraan sisältöön

Etsimme yhteiskuntasuhdepäällikköä

Tule tekemään Suomen suurimman potilas- ja kansanterveysjärjestön yhteiskunnallista vaikuttamista! Nykyisen yhteiskuntasuhdepäällikön siirtyessä toisiin tehtäviin haemme Syöpäjärjestöihin vaikuttamisen ammattilaista suunnittelemaan, koordinoimaan ja toteuttamaan yhteiskunnallista vaikuttamista ja vaikuttajaviestintää.

Työssäsi edistät yhteiskunnallisia tavoitteitamme poliittisessa päätöksenteossa ja valmistelussa sekä terveyspalvelujärjestelmän sisällä. Vastaat yhteiskunnallisen vaikuttamisen kokonaisuudesta taustatukenasi vaikuttamisryhmä ja yksiköiden johtajat. Sparraat asiantuntijoitamme ja jäsenyhdistyksiämme vaikuttamisessa. Toteutat monikanavaista vaikuttajaviestintää, osallistut aktiivisesti Syöpäjärjestöjen viestintään ja tuot siihen yhteiskunnallista näkökulmaa. Ylläpidät suhteitamme sidosryhmiin ja poliittisiin päättäjiin ja olet mukana vaikuttamisen yhteistyöverkostoissa.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Olet valmis ideoimaan ja suunnittelemaan, mutta myös tekemään käytännön vaikuttamistyötä. Hahmotat monimutkaisiakin asiakokonaisuuksia, osaat tiivistää olennaiset asiat ja pystyt asettamaan teemat yhteiskunnalliseen kontekstiin. Olet sujuvasanainen viestijä ja sisällöntuottaja sekä suullisesti että kirjallisesti. Tunnet suomalaista sote-järjestelmää ja kansalaisyhteiskuntaa ja sinulla on vahva poliittisen järjestelmän tuntemus. Hallitset laajoja kokonaisuuksia, pystyt työskentelemään samanaikaisesti eri teemojen parissa sekä ylläpitämään pitkäkestoisia vaikuttamisprojekteja. Olet vastuuntuntoinen ja itsenäinen. Arvostamme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Työssäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa; hyvän ruotsin kielen osaamisen laskemme eduksi.

Yhteiskuntasuhdepäällikkönä pääset alusta lähtien työskentelemään isojen ja merkityksellisten asioiden parissa. Syöpä on mitä ajankohtaisin teema, ja hallitusohjelmassa on paljon syövän ehkäisyyn ja hoitoon vaikuttavia asioita, joihin haluamme vaikuttaa. Tavoitteemme on tehostaa syövän ehkäisyä ja varhaistoteamista, tukea syövän hoidon kehittämistä, edistää hyvää elämää syövästä huolimatta ja vahvistaa syöpätutkimusta.

Palkitsevan ja motivoivan työn lisäksi saat tueksesi työstään innostuneen, kannustavan ja mukavan viestintätiimin. Savuton työpaikkamme sijaitsee Helsingin kantakaupungissa.

Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytoinnista antavat

  • Syöpäjärjestöjen viestintäjohtaja Jaana Ruuth, puh. 050 493 1701 (rekrytointiin ja organisaatioon liittyvät kysymykset)
  • Syöpäjärjestöjen yhteiskuntasuhdepäällikkö Sini Terävä, puh. 050 513 5083 (työtehtävän sisältöön liittyvät kysymykset)

Soittoajat molemmille: 9.11. klo 10.30–12.30 sekä 14.11. klo 14–16.

Toimita hakemuksesi ja palkkatoiveesi 17.11.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Paikka täytetään mahdollisimman pian.