Tule mukaan vaikuttamaan!

Syöpäjärjestöt etsii kehittäjävapaaehtoisia.

Syöpäjärjestöjen tavoitteena mahdollistaa kaikille hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta. Haluamme kehittää toimintaamme, jotta voisimme paremmin tukea syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Etsimme mukaan vapaaehtoisia, jotka haluavat tulla mukaan ideoimaan ja kehittämään Syöpäjärjestöjen kuntoutustoimintaa.

Mistä on kyse?

Kehittäjävapaaehtoisena pääset vaikuttamaan Syöpäjärjestöjen toiminnan kehittämiseen. Haluamme kuulla, millaisia ideoita ja toiveita sinulla on Syöpäjärjestöjen palveluista ja tarjoamasta tuesta, jotka helpottaisivat elämääsi ja arkeasi? Kuinka voimme kehittää Syöpäjärjestöjen tarjoamaa tukea kuntoutumiseesi? Kokoamme noin 8-12 vapaaehtoisen ryhmän osallistumaan toiminnan kehittämiseen loppuvuonna 2018.

Missä ja milloin?

Kehittäjävapaaehtoisille järjestetään ryhmätapaaminen Helsingin keskustassa tiistaina 25.9. klo 17-20. Loppuvuodesta järjestetään vielä toinen tapaaminen. Tapaamisten välillä vapaaehtoiset tutustuvat kotona erilaisiin materiaaleihin ja kommentoivat niitä netin välityksellä.

Kenelle?

Toivomme kehittäjävapaaehtoisiksi erilaisia ihmisiä: eri ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia. Kehittäjävapaaehtoisella on lähivuosilta omakohtaista kokemusta syövästä: sairastat tai olet sairastanut syöpää tai olet syöpää sairastaneen läheinen.

Kiinnostuitko?

Kyselyssä kysytään myös, miksi haluat mukaan toimintaan. On tärkeää, että kehittäjävapaaehtoisissa on erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, joten olemme jokaiseen yhteydessä ja sovimme, ketkä osallistuvat kehittämiseen tällä kertaa.

Lisätietoja saat halutessasi vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Susanna Kiurulta susanna.kiuru@cancer.fi  050 523 7249