Siirry suoraan sisältöön

Syöpäsäätiö sr kerää, käsittelee ja käyttää sinusta henkilötietoja, joiden avulla olet tunnistettavissa. Henkilötietosi tallennetaan Syöpäsäätiö sr:n apurahahakemusten tietokantaan.

Sinulta pyydetään seuraavat henkilötiedot pakollisena: nimi, oppiarvo, toimi/virka, syntymävuosi, kotipaikka, osoitteet, puhelin, sähköposti, mahdollisen tutkimusryhmän jäsenten nimet. Apurahan saaneilta kysytään henkilötunnus ja pankkiyhteys.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Syöpäsäätiö sr:n apurahahakemusten ja myönnettyjen apurahojen käsittely ja käytön valvonta. Henkilötietojen käsittely perustuu Syöpäsäätiö sr:n oikeutettuun etuun.

Syöpäsäätiö sr:ään antamiasi tietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työnsä puolesta siihen oikeus. Hakemuksen käsittelijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Henkilötietojasi luovutetaan hakemustasi arvioivien asiantuntijoiden käyttöön. Maksetuista apurahoista luovutetaan tietoja viranomaisille lakisääteisesti.

Henkilötietojasi säilytetään maksimissaan 5 vuotta. Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa ja teknisesti pääsyvalvotuissa tiloissa. Rekisterin käyttöoikeus on vain nimetyillä henkilöillä. Hakijoiden yhteys verkkopalveluun on suojattu SSL-salauksella. Datalink Oy huolehtii apurahahakujärjestelmän teknisestä suunnittelusta, toteutuksesta sekä ylläpidosta.

Sinulla on oikeus

  • päästä henkilötietoihin
  • henkilötietojen oikaisemiseen
  • henkilötietojen poistamiseen
  • henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen
  • henkilötietojen käsittelyn vastustamiseen

Kolmen viimeksi mainitun oikeuden soveltaminen voi johtaa siihen, että apurahaa ei voi myöntää tai maksaa. Voit käyttää oikeuksiasi ensisijaisesti lähettämällä sähköpostia Mirva Hatakalle: etunimi.sukunimi (at) cancer.fi.  Syöpäsäätiö sr toimittaa vastaukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sinulla on myös oikeus kannella tietosuoja-asetuksen rikkomuksesta valvontaviranomaiselle: Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00521 Helsinki, käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs, Helsinki, puhelinvaihde: 029 56 66700, sähköposti: tietosuoja(at)om.fi.

Henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä ei harjoiteta automaattista päätöksentekoa eikä profilointia. Evästeitä ei liitetä henkilötietoihin.

Rekisterinpitäjä: Syöpäsäätiö sr.

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Mirva Hatakka, etunimi.sukunimi(at)cancer.fi, 050 405 8273, Syöpäsäätiö, Unioninkatu 22, Helsinki

Tietosuojavastaava: Tapio Luostarinen, etunimi.sukunimi(at)cancer.fi, 050 4647028, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki.