Siirry suoraan sisältöön

Vertaistukea kasvokkain Kittilässä

Oletko itse sairastunut syöpään tai syöpään sairastuneen läheinen? Kaipaatko kohtaamista vastaavassa elämäntilanteessa elävien ihmisten kanssa – yli syöpädiagnoosirajojen ja ne huomioiden? Mistä voimavaroja sairauden muuttamaan arkeen? Kittilässä vertaistuellinen kohtaaminen on mahdollista Suomen Syöpäpotilaat ry:n koulutetun vertaistukihenkilön ja kokemusasiantuntija Petri Mäkysen ohjaamana 3.4.2024. Petrillä on omakohtainen kokemus elämästä keuhkosyövän kanssa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan joko yksin tai yhdessä läheistesi kanssa!

Ilmoittautuminen ja erityisruokavaliot 27.3.2024 mennessä (tarjoilut huomioiden) ilmoittaudu mukaan tästä.

Vertaistukiryhmämme ovat luottamuksellisia kohtaamisen mahdollisuuksia yhdessä vertaisten kanssa. SSP:n vertaistukiryhmiä ja verkkovertaisryhmiä ohjaavat koulutetut vertaistukihenkilömme. Kaikissa kohtaamisissamme toteutuvat turvallisemman tilan periaatteet. Eli kunnioitamme toisiamme, toistemme rajoja, omaa tilaa, koskemattomuutta, mielipiteitä, vakaumusta ja yksilöllisiä ominaisuuksia juuri sellaisina, kuin ne ovat. Kuitenkin niin, ettemme omalla toiminnallamme toisiamme loukkaa, vähättele tai poissulje. Häirintä millään tapaa ei kuulu toimintaamme. Ryhmässä on lupa olla myös hiljaa.

Lisätietoa Suomen Syöpäpotilaat ry:n vertaistuellisista kohtaamisista ja muista tapahtumista löydät tapahtumakalenteristamme. Sieltä löydät myös Petrin ohjaaman verkkovertaisryhmän, joka on suunnattu kaikille, joita syöpä sairautena koskettaa. Tapahtumakalenterimme löydät täältä: Tapahtumat | Suomen Syöpäpotilaat (syopapotilaat.fi)

Haluatko antaa palautetta SSP:n vapaaehtois- ja vertaistoiminnasta tai toivotko lisätietoa tapahtumistamme? Voit olla yhteydessä SSP:n Miia Merikallioon, miia.merikallio(at)syopapotilaat.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena, kuin olet!

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)