Siirry suoraan sisältöön

Verkossa: Vertaistukijakoulutus

Syöpäjärjestöjen vertaistukijakoulutus verkossa 

Sinä, joka olet sairastanut syövän tai sinulla on kokemus läheisenä syöpään sairastuneen rinnalla

Tule mukaan antoisaan vapaaehtoistoimintaan vertaistukijaksi!

Syöpäjärjestöt hakee uusia vapaaehtoisia vertaistukitoimintaan ja järjestää koulutuksen verkossa. Voit hakea koulutukseen, mikäli hoitojen päättymisestä on kulunut noin 1–2 vuotta ja koet, että sinulla on voimavaroja tukea toista. Koulutus toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 hlöä.

Koulutuksen kesto?
Koulutus toteutuu kokonaan verkossa ja kestää kuukauden. Koulutukseen sisältyy neljä verkkotapaamista sekä lisäksi itsenäistä työskentelyä Pedanet -verkkoalustalla. Koulutus toteutuu syksyllä 2022. Verkkotapaamiset 13.9., 20.9., 4.10. ja 27.10.

Mitä koulutus edellyttää? Osallistujana sitoudut kaikkiin verkkotapaamisiin sekä varaavan aikaa itsenäiseen työskentelyyn verkkoalustalla. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen verkkoyhteydellä, mikrofonin ja kameran. Teknisiin haasteisiin ja Pedanetin käyttöön on saatavilla opastusta.

Mitä saan koulutuksesta?
Koulutuksen jälkeen voit toimia merkityksellisessä vapaaehtoistehtävässä vertaistukijana Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksessä. Koulutus vastaa sisällöltään 1 opintopistettä. Koulutuksesta ja vertaistukijana toimimisesta saat myös todistuksen. Tarjoamme vapaaehtoisille säännöllisesti toiminnanohjausta, täydennyskoulutuksia sekä virkistystapahtumia. Tervetuloa joukkoon mukaan!

Hae vertaistukijakoulutukseen viimeistään 21.8. mennessä. Kaikki hakijat haastatellaan. Yhteydenotot tukihenkilötoiminnan koordinaattori Anne Rautiainen p. 044 523 6996, anne.rautiainen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)