Siirry suoraan sisältöön

Roosan nauha -kampanjan VALOKUVAUSKILPAILU – Tuntematon perintö

”Voinko minäkin sairastua? Voiko lapseni periä alttiuden sairauteen? Uskallanko mennä geenitutkimukseen?”

Nykyarvion mukaan vain noin joka kymmenenteen syöpään liittyy perinnöllinen. Kun useammalla lähisukulaisella on ollut syöpä, voi sairauden perinnöllisyys kuitenkin huolettaa.

Kerro tarinasi ja osallistu Roosa Nauha kampanjan valokuvauskilpailuun.

Aiheena on syöpäsairauksien perinnöllisyys. Millaisia ajatuksia perinnöllisyys herättää ja millaisia kokemuksia sinulla on?

Osallistumisohjeet:

Kilpailuaika

28.8.-25.9.2020

Osallistumiskelpoisuus

Kaikki Pohjois-Savon alueella asuvat voivat osallistua kilpailuun.

Kuinka osallistua kilpailuun

Kuvaa aiheeseen liittyvä valokuva tai -sarja (enintään 3 kuvaa) ja kirjoita lyhyt kuvaus/tarina kuvastasi. Valokuva/valokuvien tulee olla aikaisemmin julkaisemattomia ja omiasi.

Parhaat kuvat pääsevät H-talon näyteikkunaan rakennettavaan näyttelyyn lokakuun aikana ja parhaat kolme työtä palkitaan.

Lähetä kuva/t JPG-tiedostona Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen sähköpostiosoitteeseen:

tuntematonperinto@gmail.com

25.9.2020 mennessä.

Ilmoita sähköpostiviestissäsi lisäksi oma nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sekä missä ja milloin kuva on otettu. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, niitä käytetään ainoastaan kilpailun voittajille ilmoittamiseen. Kilpailuun osallistumalla annat Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry:lle oikeuden käyttää kilpailukuvaasi julkaisuissaan ja pitää sitä esillä. Mahdollisesta korvauksesta sovitaan erikseen. Kuvien tekijänoikeus siirtyy Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry:lle. Valokuvaajan nimi mainitaan aina.

Palkinto

Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen valitsee 10 kuvaa, joista kolme parasta palkitaan. Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet mainitaan Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen kotisivuille, Facebook ja Instagram -sivuilla kuvien kera.

Tämä valokuvakilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä, ja kilpailua koskevia päätöksiä.

Roosa nauha valokuvakilpailu säännöt (PDF tiedosto)

 

Yhteydenotot:

Jaana Oikarinen
jaana.oikarinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi
044 230 8741

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)