Siirry suoraan sisältöön

Luento: Auni Lindgren ”Gynekologisten syöpien ehkäisy, toteaminen ja hoito”

Kuopion Kansalaisopiston kanssa yhteistyössä:

Luennolla käsitellään yleisimpien naistentautien syöpien, kohdunrungon-, kohdunkaulan-, munasarja- ja ulkosynnytinsyövän keskeisimpiä asioita. Luennolla puhutaan myös kyseisten syöpien perinnöllisyydestä. Saman aikainen etäluento. Ei videotallennetta. Vain etäryhmät ilmoittautuvat: kansalaisopisto@kuopio.fi

Opintoneuvonta ja suunnittelu Hanna-Reetta Metsänheimo puh. 044-718 4745, hanna-reetta.metsanheimo@kuopio.fi

Osallistumisohje Kuopion kansalaisopiston etäluennolle (tarkemmat ohjeet ovat erillisessä liitetiedossa, jonka voit avata tai ladata  tueksesi)

Ohje (Luennoille liittyminen.pdf) löytyy sivun lopusta kohdasta –> Lataukset.

Klikkaa tätä linkkiä liittymiseksi etäyhteyteen https://kol.adobeconnect.com/luentokuopio(avautuu uudessa ikkunassa) (klikkaa linkkiä Ctrl ja hiiren vasen painike –napautus yhtä aikaa)
Etäyhteys avataan puoli tuntia ennen luennon alkua. Suosittelemme kirjautumaan  etäyhteyteen viimeistään 15 minuuttia ennen luennon alkua, jotta kuva-   ja ääniyhteydet ennätetään testata ennen luennon alkua.

Etäryhmän vastaanottaja: Ilmoita luennon aikana joko chatin kautta arvio  etäryhmän  osallistujamäärästä lukumäärä yhteensä sekä jaottelu miehet ja naiset.

Lisätietoa luennoistamme ja luentoyhteistyöstä http://kansalaisopisto.kuopio.fi/opetustarjonta/luennot-tapahtumat-ja-matkat/(avautuu uudessa ikkunassa)
Lisätietoa luentotallenteistamme http://kansalaisopisto.kuopio.fi/opetustarjonta/verkko-opetus/(avautuu uudessa ikkunassa)

Mikäli  sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään, saada ääntä tai kuvaa näkyviin  tms., ota yhteyttä Kuopion kansalaisopistolla Kuopion  kansalaisopistolla  vahtimestareihin, puh. 044 718 4731 tai kansalaisopisto.vahtimestarit@kuopio.fi
Etäryhmien osalta mahdollisissa ongelmissa pyydämme ensisijaisesti kääntymään oman organisaationne atk-tuen puoleen.

Lataukset:

Opettaja: Auni Lindgren, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 30, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Puistokartano, B059 Opistosali, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Päivä ja kello: Ti: 18.30 – 20.00

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)