Siirry suoraan sisältöön

Lapin rauhaa 28.10.-1.11.

Lähde Heidien jalanjäljissä Lappiin, Äkäslompoloon ke 28.10. – su 1.11.2020.  

Liiku tai lepää – valitse ihan oman tarpeen mukaan. Ohjelmassa on lempeää joogaa, ohjattua retkeilyä ja aistityöpajoja. Voit myös pyöräillä läskipyörillä, patikoida, lumikenkäillä tai hiihtää lumitilanteen mukaan ja samalla tutustua paikallisiin kohteisiin. Vieressä ovat valaistut polut. 

Järjestämme perjantaina 30.10. vertaissaunaillan, johon voivat osallistua kaikki alueen rintasyöpädiagnoosin saaneet yhdessä leiriläisten kanssa. 

Mukaan mahtuu 15 leiriläistä. Majoitus on kahdessa isossa, vierekkäisessä kelomökissä. Matkaahan pohjoiseen on, mutta sovittelemme junayhteydet ja kimppakyydit leiripäiviin. 

Leirin hinta Rintasyöpäyhdistyksen jäsenille on 90  + 20 €:n ennakkomaksu. Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus ja ohjelma. Lisätietoja Heliltä, puh. 0400 158 854. 

Tarkempi ohjelma julkaistaan syksyllä koronatilanne huomioiden. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.9.2020 tällä lomakkeella.(avautuu uudessa ikkunassa)

Vertaistukijamme Heidi Vekkeli ja Heidi Piilinen tutustumassa leiriympäristöön

Peruutusehdot: Leirille osallistumisen voi peruuttaa kuluitta viimeistään kolme viikkoa ennen tapahtumaa. Myöhemmin kuin kolme viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Lääkärintodistuksella peruutus on maksuton myös alle 3 viikkoa tapahtumasta.

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä, ja tarvittaessa peruutamme matkan. Tällöin osallistumismaksu palautetaan ilmoittautuneille. Rintasyöpäyhdistys ei korvaa mahdollisesti käyttämättä jääviä matkalippuja.

 

 

 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)