Siirry suoraan sisältöön

Lahti lähi / verkko: Voimauttavaa valokuvausta ja valokuvaterapeuttisia menetelmiä hyödyntävä ryhmä syövän sairastaneille

Tervetuloa vertaisryhmään jakamaan ajatuksia, kokemuksia ja tunteita liittyen syövän sairastamiseen, syövän kanssa elämiseen tai siitä toipumiseen. Olisi hyvä, jos hoitosi ovat joko ohi tai rauhallisessa vaiheessa, jotta voimia riittää asioiden työstämiseen.

Jotta ryhmästä hyötyy, on tärkeää jaksaa tehdä etukäteistehtäviä ryhmä-tapaamisten välillä. Toivomme sinulta halukkuutta jakaa vertaisryhmässä omaa tarinaasi. Tavoitteena ryhmässä on myös oman tarinan jakamisen ja jäsentämisen lisäksi löytää voimavaroja tulevaan. Ihan tavallinen kännykkä kamera käy eikä tarvitse olla erityisiä kuvaustaitoja. Toivomme sitoutumista lähtökohtaisesti kaikkiin tapaamisiin.

Lähitapaamiset ovat lauantaisin Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen Lahden toimistolla, Hämeenkatu 7 A, 3. krs. ja keskiviikon tapaamiset verkossa Teams-yhteydellä seuraavasti:
la 9.3. klo 10-14 (lähi)
ke 20.3. klo 17.30-19.30 (etä)
ke 3.4. klo 17.30-19.30 (etä)
la 13.4. klo 10-14 (lähi)
ke 24.4. klo 17.30-19.30 (etä)

Ohjaajat: Saila Ylönen, kuntoutusohjaaja HUS / valokuvaterapian menetelmäohjaaja ja Jaana Kaukoranta, psykologi Helsingin Kaupunki / valokuvaterapian menetelmäohjaaja
Ryhmään otetaan enintään 8 osallistujaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Niina Nykänen p. 044 7303308 tai niina.nykanen(at)essy.fi

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)