Siirry suoraan sisältöön

Koko perheen luova kävelyreitti Kuopiossa Euroopan Syöpäviikolla

 

Euroopan syöpäviikko on vuotuinen 25.–31. toukokuuta pidettävä kampanja. Sen tavoitteena on jakaa tietoa syövän ehkäisemisestä ja hoitoon pääsystä sekä tukea syövästä selvinneitä. Suomessa tämän vuoden teemaksi on valittu: ”Sairastuneen liikunta hoitojen aikana ja sen jälkeen”. Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry järjestää perheille suunnatun, kaikille avoimen, luovan kävelyreitin Kuopion keskustassa viikon aikana.

Euroopan Syöpäviikolla Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry haluaa kannustaa perheitä omaehtoiseen liikkumiseen ulkona ja luovaan yhdessätekemiseen.

Koko perheen luova rastireitti on reilun 1 km:n mittainen ja kiertää esteettömästi Kuopion keskustassa. Reitillä on 10 hauskaa rastia, jotka voi yhdessä tehdä. Reitin voi kiertää omalla ajallaan viikon aikana.

Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen toimiston aukioloaikoina (ma-to 9-15 ja pe 9-13) reitille osallistuneet saavat pienen yllätyksen kierroksen päätteeksi. Osallistujat voivat halutessaan osallistua 30 euron arvoisen lahjakortin arvontaan Budget Sportiin.

Lähdethän kiertämään reitin vain terveenä ja turvavälit huomioiden. Vältä koskemasta rasteilla oleviin ohjeisiin ja muista huolehtia muutenkin hygieniasta.

Reitin aloitus -ja lopetuspiste sijaitsevat Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen toimistolla osoitteessa Kuninkaankatu 23 B, 70100 Kuopio

Rastien osoitteet:
1. Kuninkaankatu 23 B
2. Kirjastokadun ja Puusepänkadun risteys
3. Kirjastokatu 7
4. Snelmanninpuisto
5. Koljonniemienkatu 25-27
6. -7. Lapinlinnanpuisto
8. Askartelukulma/Tulliportinkatu 36
9. Kuninkaankatu 23

Facebook tapahtumasivu: Koko perheen luova kävelyreitti Kuopiossa

#luovastiyhdessäliikkuen(avautuu uudessa ikkunassa)

#EWAC2020

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)