Siirry suoraan sisältöön

Fuck Cancer Kuopion toukokuun etäkahvit

Fuck Cancer -kahvit järjestetään verkossa 6.5. klo 17.

Keitä itsellesi kuppi kahvia tai teetä ja tule mukaan vaihtamaan kuulumisia toisten nuorena syöpään sairastuneiden kanssa.

Kevään toisilla etäkahveilla on myös leikkimielinen kevätvisa, jonka voittaja palkitaan lahjakortilla!

Tervetuloa! 💛

Tässä ohjeet, kuinka liityt mukaan:

1. Valitse laite, jolla haluat osallistua tapaamiseen. Parhaiten toimii tietokone tai tabletti, mutta myös älypuhelin onnistuu.
2. Voit halutessasi asentaa Microsoft Teams-sovelluksen etukäteen. Se ei kuitenkaan ole pakollista, jos käytät tietokonetta. Jos käytät tietokonetta, suosittelemme verkkoselaimeksi Google Chromea (tai Microsoft Edgeä).
3. Avaa linkki: https://bit.ly/3aNU0D5
4. Ellei sinulla ole Teams-sovellusta, niin sivun ehdottaessa Teamsin asentamista valitse ”Peruuta” ja sen jälkeen ”Liity sen sijaan verkossa”.
5. Kytke tarvittaessa pois video ja mikrofoni. Liity tapaamiseen.

———————————————————————————————————-

Nuorten aikuisten Fuck Cancer -kahvit kerran kuussa. FC-kahvit on tarkoitettu nuorena aikuisena 18-35v. syöpään sairastuneille.

Kahveilla pääsee tapaamaan muita saman kokeneita nuoria ja jakamaan kokemuksia. Kahvilatoiminta tarjoaa mukavaa ajanvietettä yhdessä tekemisen merkeissä. Toiminta on maksutonta.

Tapaamisia ei ohjaa ammattihenkilö. Kahveilla tapaat kuitenkin yhdistyksen työntekijän, jolta saat lisätietoa esim. yhdistyksen tarjoamista palveluista. Ilmoittautumiset kahveille viimeistään edellisenä päivänä.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)