Siirry suoraan sisältöön

Etäluento: Muutoskyky mielen voimavarana 26.3.2024 klo 17-18

Elämä ei aina mene niin kuin sitä itse suunnittelee. Kriisit ja muutokset koettelevat ihmismieltä ja nostattavat pintaan monenlaisia tunteita. Ennen kaikkea ne haastavat toiveikkuuttamme ja tapaamme katsoa kohti tulevaa. Resilienssi eli muutoskyky on tärkeä mielen voimavara erilaisista elämän kriiseistä ja traumoista selviytymisessä. Resilienssi toimii stressin vastavoimana.

Mistä muutoskyky, eli resilienssi, kumpuaa? Miten tunnistaa ja vahvistaa omia resilienssin voimavarojaan elämän haasteista selviytymiseen? Mikä on resilienssin yhteys toivoon?

Tämä Ulrika Björstamin luento käsittelee kriiseistä selviytymistä ja siihen tarvittavia voimavaroja yhdistäen tiedettä, tarinoita ja käytännön kokemuksia helposti omaksuttavassa muodossa. Luento avaa resilienssin käsitettä yksilön näkökulmasta konkretian kautta, ja auttaa kuulijoita tunnistamaan omia resilienssin voimavarojaan sekä vahvistamaan omaa toiveikkuuttaan haasteita kohdattaessa.

Luento on maksuton ja se järjestetään etänä Teamsissa. Luennolle tulee ilmoittautua etukäteen 24.3. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki luentoa edeltävänä päivänä (muistathan tarkistaa roskapostisi). Luento tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään vain  ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa. Luennon jälkeen ilta jatkuu Saimaan Syöpäyhdistyksen kevätkokouksella klo 18.

Ilmoittaudu luennolle

Etäluento 26.3.2024_Ulrika Björkstam_muutoskyky mielen voimavarana

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)